Mihaela Radulescu raspunde tuturor celor care o judeca

Mihaela Radulescu raspunde tuturor celor care o judeca
5/5 - (7 votes)

Mihaela Radulescu este o celebritate care a fost mereu in atentia presei dar si a publicului. Aceasta are zeci de mii de urmaritori pe retelele de socializare si nu poate spune ca duce lipsa comentariilor rautacioase. In mod bizar toate aceste comentarii sunt la adresa felului in care arata.

Ce mesaje le transmite Mihaela Radulescu persoanelor care o judeca

Mihaela nu este o persoana care sa se lase afectata de toate aceste comentarii rautacioase. Aceasta este obisnuita sa fie adesea criticata dar asta nu inseamna ca nu ofera si un comentariu tuturor persoanelor care se grabesc sa o judece. Mihaela a postat pe contul sau de Facebook o fotografie sugestiva  cu urmatorul text.

„Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora…

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.

Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a declarat Mihaela.

Aceste randuri au fost pe placul fanilor dar si a colegilor de breasla, primind o apreciere chiar si de la Andreea Raicu.

Fosta prezentatoare a stat izolata la domiciliu alaturi de fiul sau si de barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste.  Cu toate astea gandurile ei se indreapta catre Romania in aceste momente dificile.

„Misterul pandemiei, pentru mine, e România, care are un număr ireal de mic de îmbolnăviri și decese, față de o Europă întreagă. Din fericire. Doar îmi pare rău că nimeni nu vrea să afle pe bune de ce și să-i lase pe români să muncească și să fie liberi.

Aici virusul a făcut ravagii, real. Acolo pare că a avut de furcă să se instaleze pe una dintre puținele nații de pe glob cu vaccinări de TBC și poliomielită. Nu intru în vreun cor de specialiști sau conspiraționiști, constat doar o discrepanță pe care nimeni nu vrea s-o descifreze. Românii pot și vor să muncească, românilor le e tăiată o libertate de care au esențială nevoie, mai ales după ce au trăit cu vârf și îndesat comunismul” a mai mentionat aceasta intr-un interviu.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *