Starurile feminine care au vorbit sincer despre nesigurantele lor

Starurile feminine care au vorbit sincer despre nesigurantele lor
5/5 - (1 vote)

Credeai ca starurile feminine se simt perfect in pielea lor? Ei bine, cu totii avem momente de nesiguranta si starurile nu sunt ferite de asta. Vedetele feminine au impartasit public temerile cu care se confrunta si cum au ajuns pana la urma sa isi accepte acele imperfectiuni.

Iata care sunt starurile feminine care au vorbit sincer despre nesigurantele lor

Anne Hathaway

Anne Hathaway este o actrita consacrata la Hollywood dar cu toate astea vedeta este destul de nesigura in privinta propriului corp. „Încă resimt acea presiune: „Sunt suficient de slabă? Sunt prea slabă? Corpul meu are forma potrivită?”. A ajuns să fie o obsesie pe care speram să o depășesc pe măsură ce mă voi maturiza” a marturisit aceasta.

Kate Moss

Kate Moss este un model renumit si a aparut in numeroase campanii a celor mai cunoscute case de moda.  Modelul nu este deplin multumita de aspectul ei fizic, mai exact nu este multumita de modul in care arata picioarele ei. „N-am reguli, dar nu port niciodată ținute până la genunchi. Am picioarele strâmbe. Nu pot” a spus Kate.

Katie Holmes

Katie Holmes a vorbit mereu deschis despre nesigurantele pe care le are. Aceasta a declarat ca nu este multumita de o anumita parte a corpului ei. „Încerc să îmi îmbrățișez imperfecțiunile. Dar voi avea mereu o luptă cu coapsele mele. Așa că prefer să nu le arăt.” a spus actrita.

Olivia Wilde

Olivia Wilde a dezvaluit in anul 2013 ca avea indoieli la inceputul relatiei cu Jason Sudeikis, fostul ei logodnic. „M-am gândit că nu este interesat de mine, că nu sunt suficient de fumoasă sau că nu sunt genul lui.” a spus aceasta.

Jessica Alba

Jessica Alba a fost inclusa in topul celor mai frumosi oameni din lume. Aceasta a vorbit deschis despre schimbarile fizice prin care a trecut dupa ce a nascut. „Sânii mei sunt mai lăsați, am celulită, șoldurile mele sunt mai late, celelalte actrițe sunt mai frumoase decât mine”, a spus aceasta.

Megan Fox

Megan Fox este o actrita renumita care se simte nesigura cu privire la propriul corp. Aceasta este preocupata de modul in care arata dar mai are si indoieli.  „Sunt foarte încrezătoare în felul în care îmi proiectez personalitatea. În ceea ce priveşte aspectul devin cu adevărat isterică. Simt o ură interioară, sunt introvertită şi nevrotică”, a spus aceasta.

Gigi Hadid

Gigi Hadid este un supermodel renumit dar asta nu inseamna ca nu are anumite nesigurante cu privire la propriul corp.  „Când începi să muncești, ar fi bine să fii cea mai muncitoare și cea mai drăguță persoană din încăpere. Pentru că dacă nu ești, atunci va exista întotdeauna cineva mai drăguț, mai simpatic și mai muncitor”,  a spus aceasta.

Mila Kunis

Mila Kunis este o actrita renumita care isi imbratiseaza felul de a fi si frumusetea naturala.  „Apreciez atenția pe care o primesc, dar nu mă consider deloc atractivă. De asemenea, nu am acel comportament natural sau senzual pe care îl au unele femei”, a mentionat Mila.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *