6 vedete care au succes desi apropiatii nu credeau in ele

6 vedete care au succes desi apropiatii nu credeau in ele
4.8/5 - (5 votes)

Cu totii ne confruntam cu esecuri sau descurajare la un moment dat. Vedetele au si ele parte de toate astea dar au reusit desi apropiatii lor nu credeau in reusita lor. Cu toate ca le-au spus ca nu au nicio sansa sa obtina succesul, vedetele de mai jos au continuat sa isi urmeze visurile. Chiar daca ceilalti nu au  crezut in ele, vedetele de mai jos au reusit sa aiba succes.

Iata care sunt vedetele care au succes desi li s-a spus ca nu vor avea succes

Jennifer Lopez

Starul a avut parte de momente de indoiala la inceput carierei. Jennifer a spus ca oamenii radeau de planurile ei de a deveni un star de cinema. „Aveam o stimă de sine foarte scăzută. Chiar credeam foarte multe din ceea ce spuneau, și anume că nu sunt bună de nimic – că nu sunt o cântăreață bună, că nu sunt o actriță bună și că nu sunt o dansatoare bună”, a spus Jennifer. In momentul in care a primit trofeul pentru intreaga ei cariera, Jennifer a declarat „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit această viață. Vreau să le mulțumesc celor care mi-au adus bucurie și celor care mi-au frânt inima.”

Selena Gomez

Selena a obtinut succesul inca din copilarie. Cu toate astea vedeta a spus ca i-a fost destul de greu sa obtina roluri ca adult. „Simțeam că oamenilor le este foarte greu să mă ia în serios”, a spus Selena. Vedeta s-a lovit de foarte multe obstacole „Am reușit cu greu să le depășesc și sunt foarte mulțumită, dar a fost frustrant. Mă simțeam ca o glumă”,  a mai spus Selena.

Marilyn Monroe

Actrita a avut o copilarie dificila, mama ei avand probleme psihice grave. Marilyn a crescut in plasament si a fost mutata de la o familie la alta. Datorita unui fotograf a reusit sa isi inceapa cariera la Hollywood.

Oprah Winfrey

Un producator i-a spus lui Oprah, la inceputul carierei sale ca nu este potrivita pentru televizune. Aceasta a fost data afara din postul de prezentatoare TV dupa sapte luni si  jumatate. Aceasta experienta a ajutat-o sa se ambitioneze mai mult „Nu aveam nici cea mai mică idee că aceasta va fi perioada vieții mele de adult în care mă voi dezvolta cel mai mult”, a spus Oprah.

Harrison Ford

Harrison Ford a fost descurajat la  inceputul carierei, aceasta si-a amintit de cuvintele unui agent pe care l-a cunoscut la acea vreme. „Era un tip care se ocupa de noile talente și care m-a chemat în biroul lui. Mi-a spus ‘Ia loc, copile. Am văzut probele de ieri. Nu vei reuși niciodată în această industrie. Uită de ea’”, a spus Harrison intr-un interviu.

Kate Winslet

Pe Kate filmul “ Titanic” a fost cel care a propulsat-o pe culmile succesului. Kate s-a lovit de foarte multe piedici la inceputul carierei. Actrita a spus ca nu i se ofereau roluri principale din cauza modului in care arata. De-a lungul timpului Kate a demonstrat ca este talentata si a avut parte de succes.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *