Declaratii facute de Paul Ipate dupa 7 ani de relatie cu Jojo

Declaratii facute de Paul Ipate dupa 7 ani de relatie cu Jojo

 

Paul Ipate a povestit cum Jojo, partenera sa a reusit sa il schimbe de-a lungul timpului. Invitat la podcastul prezentat de Dragis Musat si Cosmin Natanticu, Paul Ipate a mentionat cum aceasta relatie l-a facut sa se maturizeze.

Iata ce a mentionat Paul Ipate

„Eu am avut un respect pentru Cătălina și îl am în continuare, dar e acel tip de respect în care nu-ți permiți să te comporți într-un fel, nu ca să nu jignești, nu ca să demonstrezi ceva, ci pentru că omul este atât de mișto și de rafinat, încât și tu îți dorești să fii la fel de rafinat. Cătălina a făcut din mine un bărbat mișto. În momentul în care ne-am combinat, eu nu mă priveam pe mine ca un bărbat, ci ca un băiat de treabă. Nu aveam încredere în mine să mă privesc altfel, să evoluez”, a mentionat actorul in cadrul interviului.

Paul Ipate a mentionat ca impaca foarte bine viata personala cu cea profesionala. Mai mult de atat, acesta a mentionat ca de foarte multe ori a refuzat sa lucreze cu partenera lui.

„Am refuzat foarte multe campanii. Am fost foarte rigid în privința asta și, la început, am refuzat să lucrez cu ea și în continuare refuz să lucrez cu ea, pentru că nu cred că o relație poate avea o viață lungă dacă stai atât de mult, inclusiv la muncă, cu partenerul. Nu mi se pare ok. Am făcut o piesă de teatru, două împreună, dar au fost și piese pe care le-am refuzat pentru că era și Cătălina. Ea, de exemplu, nu are o problemă cu chestia asta”, a mai spus actorul.

Jojo sau Catalina Grama a implinit cu Paul Ipate 7 ani de relatie. Cu aceasta ocazie, actrita a a postat un mesaj emotionant pe care l-a transmis partenerului ei.

Jojo si Paul Ipate formeaza un cuplu din 2014 si au impreuna o fetita pe nume Zora.  Actrita mai are un baietel dintr-o relatie anterioara pe nume Achim.  Desi formeaza un cuplu solid, cei doi nu s-au casatorit pana acum„Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu.”

Jojo a mai povestit cum a reust actorul sa o cucereasca si sa o emotioneze „Cu sensibilitatea şi umorul lui. Şi cu una dintre melodiile compuse de el. A fost dragoste la prima ascultare”, a mai spus vedeta.

Nu este pentru prima data cand Jojo vorbeste cu sinceritate despre relatia ei cu Paul Ipate. „Când l-am întâlnit pe @paulipate nu îmi imaginam că este posibil să găsesc un partener de viață cu care să am atâtea lucruri în comun. Un om care să ne iubească pe mine și Achim până la cer și după și care să fie în stare să meargă până la capătul lumii pentru noi. Nu credeam că poți râde la fel zile în șir și ani în șir și că iubirea se poate transforma în ceva și mai puternic pe măsură ce trec anii” a povestit Jojo atunci cand a implinit 6 ani de relatie cu Paul.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *