La ce trebuie sa acorde o femeie atentie pentru a conduce mai bine

La ce trebuie sa acorde o femeie atentie pentru a conduce mai bine

Femeile pot conduce chiar mai bine decat barbatii daca ar acorda atentie mai multor aspecte esentiale. Poate ca barbatii au mai mult curaj decat femeile in anumite situatii la volan dar acestia nu conduc la fel de prudent precum ele. Un barbat nu va avea niciodata rabdarea necesara sa stea ore in sir in trafic sau sa astepte prea mult dupa o masina de incepatori.

In plus femeile pot invata mult mai repede fata de barbati, vezi detalii despre modul de invatare pe chestionareauto.ro.

    Iata la ce ar trebui acestea sa acorde mai multa atentie

Volumul muzicii

Nu este recomandat sa conduci cu volumul muzicii la maxim mai ales daca esti incepatoare. Cu cat muzica va fi mai tare cu atat vei risca sa fii mai distrasa. Sonorul muzicii trebuie sa fie cat mai incet astfel incat sa nu te deranjeze.

Evitarea machiajului in masina

De foarte multe ori femeile sunt vazute cum se machiaza la volan iar lucrul acesta nu este deloc in ordine. Trebuie sa intelegi ca atentia la volan trebuie sa primeze. Nu folosi telefonul in timp ce conduci si cu atat mai putin nu te machia. O secunda de neatentie si poti suferi un accident puternic.

Incearca sa iti dai interesul

In momentul in care esti la volan este recomandat sa te concentrezi pe ceea ce faci. Este posibil ca masinile din trafic sa te disturbe sau ceea ce auzi la radio. Incearca sa nu te lasi afectata de ceea ce se intampla in jurul tau. Daca vrei sa conduci bine trebuie sa te focusezi pe asta. Evita sa produci incurcaturi in trafic deoarece asta te-ar putea emotiona si mai mult.

Nu raspunde la telefon

Indiferent cine te suna nu trebuie sa te intereseze. Cat timp conduci telefonul trebuie sa nu reprezinta o sursa de distragere a atentiei. Vorbitul la telefon in trafic a cauzat foarte multe probleme.

Poti raspunde la telefon atunci cand ajungi la destinatie, este mult mai prudent sa procedezi astfel.

Incearca sa iti dai seama care este dimensiunea masinii

O mare problema pentru femei reprezinta dimensiunea masinii. Daca nu ai aceasta informatie nu vei putea parca corect. Cel mai bine este ca inainte de a urca la volan sa te uiti atent la dimensiunea masinii si asa vei stii cum sa parchezi corect.

Pastreaza curatenie in masina

Dezordinea in masina iti va provoca stres si nu vei mai putea conduce corect. Daca vrei sa conduci corect trebuie ca mai intai sa te preocupe curatenia in masina. Cu cat masina ta arata mai bine atat la interior cat si la exterior cu atat te vei simti mai bine.

Invata facand chestionare auto

Daca se intampla sa nu stapanesti prea bine informatia necesara pentru a putea conduce corect atunci cel mai bine este sa mai exersezi. O modalitate distractiva prin care poti exersa sunt chestionarele auto. Cu cat vei face mai multe chestionare cu atat vei dobandi mai multe cunostinte. Chestionarele auto reprezinta o sursa distractiva de a invata.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *