Laura Cosoi asteapta cel de-al treilea copil

Laura Cosoi asteapta cel de-al treilea copil
4/5 - (2 votes)

Laura Cosoi este din nou insarcinata. Actrita si sotul ei Cosmin Curticapean vor deveni parinti pentru a treia oara. Laura a impartasit vestea fanilor care o urmaresc pe retelele de socializare. Acest frumos anunt a fost insotit de un mesaj special dar si de mai multe imagini de familie, cu sotul si cu cele doua fetite ale lor Rita si Vera. Mai mult de atat, frumoasa vedeta a dezvaluit si sexul bebelusului.

Declaratiile facute de Laura Cosoi

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc! Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!”,  a scris vedeta pe Instagram.

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean s-au casatorit in anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura a nascut-o pe prima ei fetita Rita dupa care,  pe 15 august 2020 a nascut-o pe cea de-a doua, pe nume Vera. Anul acesta cei doi au aniversat 9 ani de casnicie, formand unul dintre cele mai stabile si cele mai apreciate cupluri.

Cu ocazia acestei aniversari Laura a impartasit emotia pe care o simte tuturor fanilor care o urmaresc pe retelele de socializare. A lasat si un mesaj emotionant despre cei 9 ani minunati petrecuti impreuna cu sotul ei.

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare si urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paște, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de șoapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. 9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”,  a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura traieste o frumoasa poveste de dragoste impreuna cu sotul ei iar asta se poate vedea in frumoasa familie pe care au format-o in decursul anilor.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *