Jessica Biel a dezvaluit cum a fost ceruta in casatorie

Jessica Biel a dezvaluit cum a fost ceruta in casatorie

Jessica Biel a vorbit deschis despre modul in care Justin a cerut-o de sotie acum 10 ani. Jessica isi aduce aminte de un moment cald intr-o zi rece alaturi de sotul ei Justin Timberlake.

Cum a fost ceruta Jessica Biel in casatorie

Atunci cand a fost intrebata cum a fost ceruta in casatorie, Jessica a spus ca momentul „a fost atat de dragut si de neasteptat”, si asta pentru ca „habar nu avea ca va veni”.

„Am fost in Montana pe o proprietate pe care o detineam la acea vreme. Am facut snowboard toata ziua. Era in mijlocul iernii. Zapada pana la talie. Eram in tinute de snowboard din cap pana in picioare — caciula, manusi, totul”, a spus Jessica.

„Si, dintr-odata, el se pune in genunchi si se scufunda in zapada”, a adaugat Jessica in timp ce radea. „Si apoi se uita la mine si ridica inelul. Nu mi-a venit sa cred, a fost atat de dragut, surprinzator si amuzant…” a mai spus Jessica.

Jessica Biel si Justin Timberlake sunt impreuna de 15 ani iar povestea lor de dragoste a inceput in luna ianuarie a anului 2007. Perechea de indragostiti s-a casatorit in luna octombrie a anului 2012. Cei doi au impreuna dou baieti, Silas in varsta de 7 ani si Phineas in varsta de 21 de luni. Vestea celui de-al doilea copil al frumosului cuplu a fost tinuta in mare secret.  Nimeni nu a banuit ca Jessica este insarcinata, deoarece vedeta s-a retras alaturi de Justin si de fiul lor cel mare Silas la ferma lor din Montana.

Cei doi au luat in acel moment aceasta decizie pentru a se proteja de virusul care a lovit intreaga lume dar si pentru a tine sarcina departe de ochii curiosilor.

Putin mai tarziu in acest an, cuplul va sarbatori 10 ani de casatorie. In aprilie Jessica a declarat ca in ultimul deceniu de casatorie a fost o adevarata cursa cu multe suisuri si coborasuri.

„Uneori simt ca 10 ani au trecut cat ai clipi, iar alteori simt ca „Doamne, 10 ani, asta inseamna o parte substantiala din viata cuiva”,  a spus actrita.

„Am avut suisuri si coborasuri ca toata lumea si sunt foarte mandra de asta. Sunt inca cea mai fericita si imi iubesc viata”,  a adaugat vedeta.

Jessica a mai pus ca Justin a surprins-o „o petrecere uimitoare, uimitoare”  pentru aniversarea ei de 40 de ani si a chemat si trupa pentru a-i canta impreuna. „Uite, e clar, eu sunt fanul lui numarul 1” a spus Jessica.

„Si oricum, pe cine as vrea sa vad de ziua mea? Pe el si trupa lui, evident. E persoana mea preferata” a mai zis aceasta. „Vocea lui suna incredibil pe piesele de la Radiohead”,  a continuat Jessica.

Jessica Biel si Justin Timberlake formeaza unul dintre cele mai frumoase si cele mai longevive cupluri de la Hollywood.  Cei doi au avut o perioada destul de tensionata in relatie dar in prezent lucrurile par sa mearga de minune.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *