Femeile

Femeile

Femeile. Ce sunt femeile? Sexul frumos neinteles de barbati; este o caracterizare care mi se pare destul de corecta. Cineva imi spunea ca femeile trebuie si merita tinute in puf. Ce-i drept ca nu stiu cum putea sa vorbeasca asa ceva, knd el se comporta necorespunzator (urat) cu partenera sa de viata. Poate prin „tinute in puf” el o fi inteles cu totul altceva: „puf o palma, puf un pumn” sa simta ca traieste?

Sau poate sa si auda puful ala nu doar sa il simta? Oricum, exista femei mai bune si femei mai putin bune(si nu ma refer la tatze, cur, alea alea), ci la cele care sunt frumoase pe dinauntru(e na…si inca o paranteza, nu ma refeream la organele ei, ci la sufletul ei).

Sunt persoane care stiu sa ofere fara sa ceara, care dau fara sa primeasca inapoi nimic, si cred ca acele persoane merita intr-adevar sa fie tinute in puf, dar in puful adevarat, si nu in cel pomenit mai sus J. Incerc mereu sa ma consolez ca poate nu sunt sigura femeie care are nevoie de afectiune si de atentie, de joaca si de dragoste mai rau decat un copil mic, si poate pana la un punct am dreptate.

Sunt persoane care au nevoie de mai multa afectiune decat ceilalti, insa si ofera tot atat sau poate chiar mai mult decat primesc. Femeile in general sunt considerate nu doar sexul frumos, ci si sexul slab.

Nu cred ca poate cineva sa ne mai numeasca sexul slab, deoarece au fost atatea studii care au aratat ca femeile sunt mult mai puternice decat barbatii, mult mai rezistente la durere, si cred cu adevarat ca odata cu emanciparea femeii s-au vazut mult mai bine aceste schimbari. Sexul frumos a inceput sa faca aceleasi munci ca si barbatii, si in unele domenii exceleaza.

Datorita faptului ca sunt femeie, am avut ocazia sa intalnesc misogini care nu ne cred in stare sa facem nimic, insa in spatele lor, eu cred k se ascunde o fire mai sensibila decat a unei femei si care prin ceea ce face sau ceea ce zice despre femei se simte mai „barbat”. De ce sa nu mentionez si faptul ca exista si barbati care intr-adevar apreciaza femeile si recunosc faptul ca nu ar putea trai fara ele (aici nu ma refer la cei care le-ar iubi pe toate odata).

Am avut ocazia sa intalnesc foarte multi barbati insa doar putini m-au impresionat cu adevarat. (se poate sa nu fie ei de vina, si sa am eu standarde mai inalte). Prin amestecul de sensibilitate, bunatate, dragoste, gingasie cu duritate, siguranta de sine, tarie de caracter si o puternica personalitate, pot afirma ca un barbat are cam de toate. Incercam sa o inteleg pe o buna prietena de a mea care nu avusese inca un partener de viata(desi avea doar 26 de ani) si imi spunea de fiecare data ca ea cauta barbatul perfect. Nu inteleg nici acum ce cauta ea defapt, caci exista barbatul perfect pentru o persoana, barbatul perfect pentru alta, insa perfetiunea intruchipata nu se va gasi niciunde. Gaseste un barbat care sa te iubeasca, sa te respecte, sa te sprijine si sa fie langa tine si in cele mai bune momente ale tale si in cele mai rele.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *