Secrete…shhht!!!

Secrete

Cuvantul ,,secret ’’ are multiple intelesuri. Dexul ne ofera mai multe explicatii in ceea ce priveste acest cuvant. Poate insemna ceva care este tinut ascuns, care este necunoscut, nedivulgat, confidential. Ceea ce nu se cunoaste, ceea ce nu stie nimeni, ceea ce nu trebuie spus nimanui, tainuit. Sunt doar cateva dintre intelesurile misteriosului cuvant. Toata lumea vorbeste despre secrete care ies la suprafata dupa certuri in special, asa cum dupa razboi multi viteji se arata. Vedetele au multe secrete pentru care presa ar plati foarte multi bani doar ca sa le afle si sa le poata publica.

Nu inteleg de ce se intampla una ca asta, insa stiu foarte multe persoane care sunt interesate de viata personala, de intrigile si secretele vedetelor. Nu sunt si vedetele tot oameni? De ce trebuie sa isi bage toata lumea nasul in viata lor asa cum se baga musca in lapte? E adevarat ca odata ce si-au luat angajamentul de vedeta , era necesar sa fie constienti ca viata lor personala nu va mai avea nici o importanta si ca orice ar face tot se va afla. Cred ca sansele ca un secret al unui om simplu, normal sa fie aflate sunt cu 500% mai mici decat ale unei vedete care este nu doar urmarita, ci chiar hartuita atat de media cat si de alte persoane care nu sunt in toate facultatile mintale.

Revenind la ceea ce am spus in primele randuri, un secret trebuie sa ramana asa. Cineva m-a invatat ca exista multe lucruri care trebuie sa le stie toata lumea, sunt lucruri pe care trebuie sa le spui unor persoane apropiate, unele trebuie sa fie stiute doar de 2 persoane maxim, si exista lucruri care trebuie sa le tii doar pentru tine. Mai intervine inca o chestie la care trebuie sa ne gandim inainte sa ne descarcam impartasind unele secrete, altor persoane. Exista riscul ca descarcandu-te de povara secretului, sa o incarci pe persoana caruia ai ales sa te confesezi, iar secretul sa fie o povara prea grea in asa fe incat sa nu il poata tine, si sa apara certuri. Sunt foarte multe moduri prin care poti afla un secret, insa eu consider ca e cel mai bine sa nu incerci sa le afli. Exista secrete care ne pot face mult rau, asa ca e mai bine sa ramana ingropate in trecut. Ceea ce nu stiam, nu ne poate face rau. So…better not try to find out other person’s secret things.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *