Cum sa faci diferenta intre dragoste si dorinta?

Cum sa faci diferenta dintre dragoste si dorinta
4.6/5 - (5 votes)

Este foarte usor sa faci diferenta intre dragoste si dorinta trupeasca!

Este suficient sa va puneti cateva intrebari despre persoane de langa dvs. si veti avea raspunsul la aceasta intrebare…

* Care sunt cele mai bune calitati ale partenerului dvs.? Treceti pe o hartie 10 lucruri pe care credeti ca le iubiti cel mai mult la persoana de langa dvs. Daca negru pe alb apar mai mult lucruri precum ochi, par, voce, fata, picioare sau zambet si mai putine calitati precum umor, inteligenta, integritate, sinceritate etc., atunci cu siguranta este vorba de dorinta in cazul dvs.

* Atunci cand va ganditi la partenerul dvs., puteti sustine cu sinceritate ca il respectati? Ca veti incredere in el? Credeti ca va este loial si doriti la randul dvs. sa-i fiti loial? Va place compania lui? Aveti multe lucruri in comun? Va este dor de el cand nu este prin preajma? Daca raspunsul dvs. este afirmativ, atunci sunteti indragostit de persoana de langa dvs., si nu este vorba doar de o dorinta trupeasca.

* Ganditi-va la cele mai bune momente pe care le-ati petrecut impreuna. La cele mai bune amintiri. Acestea sunt legate de s**, de momentele cand faceti dragoste, cand va sarutati? Sau sunt legate de discutii serioase, de momente romantice precum o cina? Daca s**** predomina in amintirile dvs. atunci dorinta invinge dragostea.

* Ganditi-va cum o sa arate persoana din viata dvs. la 80 de ani. O sa va mai doriti din tot sufletul sa fiti alaturi de ea? O sa o mai iubiti daca va fi surda, oarba, daca va suferi de vreo boala teribila, daca nu va mai putea sa mearga? Daca puteti afirma cu toata sinceritatea ca indiferent de cum va imbatrani persoana de langa dvs. veti fi alaturi de ea, atunci felicitari..sunteti o persoana indragostita.

* Dorinta trupeasca, implica partea fizica a dragostei. Daca va iubiti intr-adevar partenerul ati prefere mai mult compania acestuia, dorinta trupeasca fiind pe locul doi..Daca in schimb preferati s** in locul unei seri unul in bratele celuilat, purtand o conversatie despre viitor, atunci dorinta trupeasca este mai mare decat sentimentele dvs.

* Dorinta inseamna s** si atractie fizica. Dragostea inseamna sa iti pese de persoana din viata ta, inseamna o potrivire emotionala si mentala cu aceasta. In general, daca nu se transforma in dragoste pe parcurs, dorinta nu dureaza prea mult. Poate fi intensa, ca o explozie de artificii care lumineaza cerul, pentru ca apoi sa se stinga destul de repede.

De cat timp sunteti impreuna cu persoana din viata dvs.? Daca aveti cel putin 5 ani, si inca simtiti emotie atunci cand o vedeti sau ii auziti vocea, atunci paote fi vorba de dragoste. Daca perioada este mai mica, atunci cred ca este prea devreme sa va puteti da seama.

Dar, indiferent de ceea ce aveti, bucurati-va atat cat dureaza! Fie ca este vorba de dragoste sau de dorinta..

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *