Cum sa tratezi o femeie

cum-sa-tratezi-o-femeie

Femeile isi amintesc toate lucrurile frumoase pe care le faci sau le spui, in acelasi mod in care isi amintesc orice lucru nemilos. Cand esti bun cu o femeie – chiar daca relatia se termina din orice motiv – ea isi va aminti mereu cum ai tratat-o. S-ar putea sa nu stii niciodata asta, dar ea o va face. Se va gandi la felul in care ai facut-o sa rada, sau cum i-ai sters lacrimile in zilele grele. Isi va aminti ca ai facut-o sa se simta femeie, chiar si atunci cand se indoia de ea. Vei fi un standard pentru toti barbatii din viata ei. Tu esti omul pe care il adora, si care merita sa fie apreciat.

Ce isi doreste femeia de langa tine

Femeile, in general, nu iti cer foarte mult. Nu este dificil sa-i trimiti un mesaj frumos dimineata. Nu este greu sa o suni in timpul liber. Nu este, de asemenea, imposibil sa o inviti la o intalnire si sa petreci putin timp cu ea. Nu este greu nici sa fii atent la cuvintele pe care i le rostesti. Nu necesita multa munca sa o tratezi ca pe o femeie. Ea te va iubi si te va adora pentru asta. Exista o zicala, si anume ca orice i-ai oferi unei femei, ea iti va darui de zece ori mai mult. Aceasta afirmatie este foarte adevarata. Deci, daca vreti sa fii rasfatat si iubit, trebuie sa te opresti din a fi rautacios, egoist si nepoliticos.

Poti fi si romantic si pasional

O femeie apreciaza atunci cand partenerul pune satisfactia ei pe primul loc. Ea adora barbatii romantici, dar are nevoie si de pasiune in dormitor. Pentru cuplurile care sunt in relatii serioase, chimia si atractia fizica sunt doua detalii foarte importante, care nu trebuie sa dispara. Cu toate acestea, intr-o relatie veche sau intr-o casnicie, ai posibilitatea de a-ti perfectiona abilitatile alaturi de partener. Cu timpul inveti ce inseamna fiecare miscare a corpului. Comunicarea legata de dorinte si fantezii este foarte importanta, asa ca afla ce ii place sau ce si-ar dori sa incerce, si ofera-i totul. Pentru a mentine flacara aprinsa, si pentru a-i arata cat de importanta este fericirea si satisfactia ei pentru tine, trebuie sa mergi dincolo de limite, si chiar sa folosesti produse si jocuri erotice. Pentru inspiratie poti accesa sextoyshop.ro.

Iubeste-i personalitatea

Nu trebuie sa-i apreciezi doar aspectul fizic, ci si personalitatea. Daca ea stie ca o apreciezi pentru ceea ce este si nu doar pentru cum arata, se va simti mult mai iubita. Barbatii au un obicei care ii face sa creada ca femeilor nu trebuie sa li se spuna zilnic cat de mult sunt apreciate. Ei cred ca o data este suficient, dar nu este.

O femeie simte nevoia sa i se spuna de ce a fost ea cea aleasa. Nu uita sa-i arati de ce ea este cea mai importanta. Cand inveti cum sa tratezi o femeie, comportamentul tau poate face minuni.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *