Descopera semnele care iti indica ca nu ai un partener potrivit

Descopera semnele care iti indica ca nu ai un partener potrivit

Nu putem alege intotdeauna un partener potrivit,nu-i asa? Este foarte greu sa iti dai seama de caracterul unei persoane mai ales la inceput. Insa daca ceva iti spune ca partenerul tau nu este potrivit si il surprinzi ca face anumite lucruri care sunt total nepotrivite este cazul sa iei masuri.

Chiar daca partenerul tau pare carismatic, glumet si responsabil nu te lasa pacalita de asta. La inceputul relatiei iubitul tau poate parea perfect insa trebuie sa iti dai seama daca este ceea ce iti doresti.

Aceste indicii te vor ajuta sa iti dai seama daca partenerul tau este potrivit sau nu

Petrece foarte mult timp de unul singur

Nu este nimic rau in a petrece timp singur dar asta inseamna ca are anumite tabieturi pe care tu nu i le vei putea schimba. Daca este prea independent si deja stii tot ce isi doreste de la viata s-ar putea sa accepte cu greu ideile tale si sa nu tina cont de parerile tale.

Foloseste mereu persoana I singular

In toate conversatiile avute foloseste persoana I singular. Asta inseamna ca nu este atent la persoanele de langa el iar asta te include si pe tine.  Daca isi face planuri pentru weekend si nu te intreaba ce iti doresti este clar ca tine cont doar de ceea ce el isi doreste. In plus daca planurile lui de viitor sunt centrate doar pe persoana lui este clar ca tu nu ai ce cauta in aceasta relatie.

Nu va faceti planuri impreuna

Este placut sa ai alaturi o persoana cu care sa iti poti planifica o calatorie plina de noi aventuri. Daca pentru partenerul tau nu conteaza ce faceti si este nepasator inseamna ca nu ii pasa daca esti sau nu prezenta in viata lui. Nu ai de ce sa accepti asa ceva, un bun partener isi face timp pentru tine si isi va dori sa planifice cu tine o vacanta.

Nu este preocupat de viata lui

In conditiile in care partenerul tau nu stie ce sa faca cu viata lui trebuie sa iti tragi un semnal de alarma. Ai nevoie de o persoana cu perspectiva care sa stie ce vrea de la viata si stie ce isi doreste in viitor. O persoana delasatoare nu este un barbat pe care sa te bazezi pe viitor.

Nu este constient de calitatile tale

Nu exista o persoana perfecta dar un barbat care te place cu adevarat o sa vada in tine numeroase calitati. Daca acesta nu se considera norocos ca te are si are impresia ca tu trebuie sa iti dedici tot timpul relatiei atunci nu este un barbat potrivit. Trebuie sa fii o prioritate pentru partenerul tau si sa te faca sa te simti in siguranta.

Iti ofera ajutor doar daca ii soliciti asta

Un barbat trebuie sa stie cand sa isi ofere ajutorul cu atat mai mult daca formati un cuplu. Daca el nu se ofera sa te ajute cu nimic este cazul sa iti vezi de drum. Daca nu te poti baza pe el atunci nu merita sa iti pierzi timpul.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *