Dragobete

Dragobete

Traditiile romanesti tind sa dispara intrucat exista atatea si atatea sarbatori ale altor popoare care incet incet le inlocuiesc pe ale noastre. Poate ca intr-adevar sunt mai populare decat ale noastre, cu siguranta ideea de nou ne incita, si faptul ca aproape toata lumea le adopta ne da senzatia ca am fi exclusi daca nu am face acelasi lucru. Eu sunt de parere ca traditiile romanesti, sarbatorile noastre sunt extraordinare, doar ca nu sunt promovate suficient si in marea lor majoritate nu sunt stiute nici de romani.

De ce nu se sarbatoreste Dragobetele in loc de Valentine’s Day? Ce are in plus aceasta sarbatoare preluata de la americani? Cred ca raspunsurile se afla putin mai sus. Nu mi se pare insa normal sa se faca atata valvataie de Valentine’s Day, dar de Dragobete nu. E adevarat insa ca presa a inceput sa promoveze aceasta sarbatoare din ce in ce mai des, si sper ca pana la urma sa fie ceva mai populara si sa prinda la public. Asa ca, fetelor, surprineti-va partenerii cu o mica surpriza si de Dragobete, si el cu siguranta va aprecia. E adevarat ca nu e neaparata nevoie de o sarbatoare anume pentru a-i face o surpriza placuta persoanei iubite, insa poate fi deosebita prin natura zilei sarbatorite.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *