Cei mai buni designeri de moda din toata lumea

Cei mai buni designeri de moda din toata lumea

Moda nu este doar o industrie ci este o adevarata arta. In prezent foarte multe persoane se imbraca in functie de trendurile din moda si asta deoarece  industria fashion a castigat o mare notorietate in acest domeniu.

Cei mai cunoscuti designeri de moda din toata lumea sunt

Ralph Lauren

Inainte de a deveni un celebru designer, Ralph a lucrat mai intai in domeniul comertului cu amanuntul dupa care a inceput sa isi stabileasca imbracamintea , parfumul si accesoriie. Firma sa de imbracaminte a fost constituita in anul 1967 cu sediul la New York. Valoarea neta a afacerii lui Ralph Lauren este de 7 miliarde de dolari.

Giorgio Armani

Giorgio Armani este foarte popular pentru produsele sale si a fost recunoscut ca primul designer de moda de covorul rosu. Dupa ce si-a lansat propria afacere in anul 1975, Armani a inceput sa creeze costume maiestuoase pentru atletii de fotbal si pentru olimpii italieni. Armani schiteaza rochii pentru Lady Gaga iar averea sa neta este de 8.6 miliarde de dolari.

Jimmy Choo

Este un stilist de moda din Malaezia si care a devenit faimos pentru stilul de pantofi al femeii sculptate manual. S-a facut remarcat prin stilul unic si prin pantofii creati.  Firma Jimmy Choo Ltd. a fost infiintata in anul 1996 si in prezent realizeaza accesorii, genti de mana si parfumuri. Valoare neta a companiei este de 50 de milioane de dolari.

Marc Jacobs

Este un alt designer de moda renumit, casa de moda a fost infiintata in anul 1986.  In prezent Marc Jacobs detine peste 200 de magazine in intreaga lume si valoarea afacerii sale nete este de 100 de milioane de dolari.

Roberto Cavalli

Este popular pentru stilul sau plin de farmec. Roberto Cavalli este un stilist diferit care s-a facut remarcat instant in lumea modei. Marca sa a fost lansata in anul 1960  iar valoarea sa a crescut pana la 500 de milioane de dolari.

Calvin Klein

Calvin Klein si-a creat propria companie in anul 1968 dupa ce a studiat moda. Compania sa realiza doar haine si costume in acel moment.  In prezent acesta s-a concentrat mai mult pe crearea de parfumuri, bijuterii si articole sportive. Valoarea neta a acestuia este de pana la 700 de milioane de dolari.

Jean-Paul Gaultier

Este cea mai influenta casa de moda franceza din lumea modei. Jean-Paul Gaultier a reusit sa stapaneasca imbracamintea persoanalizata. A reusit in timp record sa isi dobaneasca faima si sa isi prezinte in cel mai frumos mod stilul extraordinar. Valoarea sa neta este de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Dolce & Gabbana

Domenico Dolce și Stefano Gabbana sunt cei mai cunoscuti stilisti de moda italieni din intreaga lume.  Acestia au inceput prin crearea lenjeriei, costumului de inort si a parfumurilor. In prezent realizeaza si incaltaminte, genti de mana si cosmetice. Valoarea totala neta a acestora este de 5.3 miliarde de dolari.

Valentino Garavani

Este cunoscut sub numele de Valentimo si are foarte multa experienta in materie de moda. Este o casa de moda de lux care a realizat haine pentru fosta prima americana Jacqueline Kenedy. Valoarea neta a acestuia este de 1.5 miliarde de dolari.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *