Retele sanatoase ale vedetelor

Retele sanatoase ale vedetelor
4.4/5 - (7 votes)

Iti place sa incerci fel de fel de retete sanatoase? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. In mod sigur vei ramane placut impresionata de aceste retete care iti vor face viata mai frumoasa si mai sanatoasa.

Iata care sunt retetele pe care trebuie sa le incerci

Ellie White – inghetata bio

„Am folosit doar ce fructe aveam prin casa si in jurul casei (avem 4 visini frumosi in curte) si m-am pus pe treaba. Am introdus in blender 2 banane decojite, 10 capsuni, 2 piersici, 1 mar si un pahar de visine (fara samburi), apoi am adaugat un iaurt cu 2% grasime si o jumatate de pahar de lapte. Cum nu aveam forme de inghetata, am folosit o forma pentru chec din silicon pe care am pus-o la congelator. A iesit excelent!”,  a transmis vedete pe blogul ei.

Grabiela Cristea – muraturi

“Reteta mea e simpla: la un litru de apa, pun o lingura de sare pentru muraturi si las sa fiarba apa 10 minute dupa ce a dat in clocot. Secretul este cat mai mult hrean. Anul asta am adaugat si busuioc uscat dupa o reteta din Moldova.

In rest, pun cam tot ce imi face cu ochiul in piata: castraveti, gogonele, varza alba (cea rosie schimba culoarea muraturilor si nu imi place), conopida, morcov, telina, gutuie, dovlecei micuti etc. nu uitati de usturoi, boabele de mustar si piper, iar la final betele de marar pentru savoare. Astept cu drag ziua de Sfantul Nicolae cand deschid primul borcan cu muraturi”,  a mentionat Gabriela.

Anca Lungu – supa de dovleac cu foie gras

Vezi si:  Cand stii ca iubesti?

Ingrediente :

– 1,5 kg de miez de dovleac taiat cuburi

– 400 ml lapte

– 8 felii de ficat gras de rata sau gasca

– 400 ml smantana UHT pentru gatit

– 100 g de alune de padure prajite

– piper negru proaspat rasnit

– 16 fire de chivas

– sare de mare

„Intr-o oala incapatoare puneti miezul de dovleac, laptele si smantana, putina apa, sare si piper. Dati cratita pe foc mic si lasati licoarea asta magica sa fiarba cam 20-25 de minute. La final pasati bine de tot cu un blender, pana obtineti o consistenta fina si cremoasa. Pregatiti apoi cele 8 felii de foie gras crestandu-le usor. Incingeti o tigaie fara pic de ulei in ea si prajiti foie gras-ul cate 20 de secunde pe fiecare parte. Tot ce va ramane de facut este sa asezati supa in farfurie cat mai pe placul ochiului pofticios. Puneti felia de foie gras in mijloc, presarati de jur imprejur alunele crocante de padure si ornati cu chivas. O ploaie usoara de piper proaspat rasnit va intregi tabloul unei portii absolut divine!”,  mentioneaza Anca.

Andreea Marin – salata

„Contine: rucola, spanac (de preferinta proaspete, nu cele ce se gasesc la supermarket, pentru ca e nevoie sa fie aromate si gustoase, stiu ca se gasesc greu, din pacate, puteti inlocui si cu alte verdeturi preferate), ardei rosu sau gogosar rosu dulce, castravete, fasole germinata, masline.

Sosul e foarte important pentru a lega si a da gust salatei: suc de lamaie proaspat, ulei de masline, sare de Himalaya (mult mai bogata nutritiv), menta taiata marunt, turmeric”, scrie Andreea Marin pe Facebook.

Vezi si:  Cum sa tratezi o femeie

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *