Cele mai cautate jucarii din lume

jucarii lego

Jucariile sunt acele obiecte facute in special pentru cei mici pentru a-i ajuta sa se dezvolte sanatos. Atunci cand un adult vrea sa ii cumpere o jucarie copilului sau trebuie sa o aleaga pe cea potrivita varstei pe care cel mic o are. Daca un copil primeste o jucarie care nu stie ce sa faca cu ea, cu siguranta o va folosi in alt scop decat cel indicat si nu cred ca este cineva care sa-si doreasca acest lucru.

In momentul de fata peste tot in lume se vand miliarde de jucarii, dar in perioada Craciunului doua treimi dintre acestea dispar de pe rafturile magazinelor. Inainte de a plati jucaria un parinte trebuie sa se asigure foarte bine daca aceea jucarie nu ii va pune viata si sanatatea in pericol. Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand mergeti intr-un magazin plin de jucarii de copii:

  • Cititi foarte bine eticheta pentru a vedea daca jucaria se potriveste varstei copilului;
  • Incercati sa ocoliti jucariile care trag cu cu obiecte sau proiectile;
  • Uitati-va foarte bine pentru a vedea daca jucariile sunt durabile si rezistente;
  • Evitati pe cat posibil jucariile care au muchii si varfuri ascutite;
  • Atunci cand vreti sa cumparati o arma asigurati-va daca este viu colorata pentru a nu o confunda cel mic cu o arma adevarata.

In urma unor cercetari realizate la nivel international s-a demonstrat ca cele mai cautate si vandute jucarii sunt cele lego. Aceste jucarii lego sunt niste blocuri confectionate din plastic care au o multime de gauri care ajuta la construirea castelelor sau a diferitelor lucruri precum case, avioane, masini, roboti sau chiar nave spatiale. Orice copil poate sa construiasca orice ii trece prin cap, singura limita impusa este cea a imaginatiei sale.

De retinut faptul ca datorita marimilor pe care le au aceste jucarii de tip lego nu sunt recomandate pentru un copil mai mic de un an pentru ca acestea pot fi inghitite cu usurinta si astfel devin un pericol pentru sanatatea celui mic.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *