Cum poti sa iti ajuti copilul sa invete limba engleza

4.2/5 - (4 votes)

 

Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala precum engleza este absolut esentiala. Dupa cum stii o limba straina se invata cel mai usor in copilarie. Daca te numeri printre parintii care isi doresc sa isi ajute copilul sa invete limba engleza atunci citeste mai jos ce trebuie sa faci.

Cei mici nu percep in mod constient felul in care invata lucruri noi. In schimb acestia invata cel mai usor si cel mai bine prin joaca. Pentru ca cel mic sa invete mai usor o limba straina cel mai bine este sa ii organizezi un mediu distractiv prin care sa poata invata tot ce isi doreste.

Cel mai usor si cel mai distractiv este sa il inveti pe cel mic limba engleaza cu ajutorul versurilor. Trebuie sa ii oferi copilului sansa de a asculta versuri in limba engleaza in timp ce mananca sau se joaca.

Ii poti pune copilului cantecele distractive in limba engleza pe care acesta sa le invete si sa le memoreze dupa care ii poti comunica ceea ce inseamna. Dupa ce te-ai asigurat ca cel mic a inteles cantecul ii poti amesteca cuvintele astfel incat sa vezi daca a observat vreo diferenta.

Trebuie sa te asiguri ca cel mic nu isi pierde interesul si ca intreaga activitate este distractiva pentru copil.

In cazul in care iti doresti sa ii dezvolti copilului abilitatile de scriere in limba engleza atunci poti face asta cu ajutorul cantecelor pentru copii. Spre exemplu, poti asculta cu cel mic un cantec interesant dupa care poti opri cantecul pentru cateva secunde si sa il provoci pe cel mic sa deseneze ceva inspirat din ceea ce a ascultat in cantec. Dupa care reluati cantecul. La final il poti pune pe cel mic sa scrie o poveste pornind de la ceea ce a inteles din cantec. In acest mod iti vei da seama care este nivelul de intelegere a celor auzite din cantec.

Invatarea limbii engleza de la o varsta frageda trebuie sa fie o activitate distractiva. Cel mic poate invata mai usor daca are parte de diversitate. Acesta are nevoie sa se joace dar si sa scrie si sa citeasca in limba engleza.

Este alegerea ta ca parinte cum alegi ca cel mic sa invete limba engleza. Cu cat vei exersa mai mult cu acesta cu atat cunostintele lui de engleza vor fi mai dezvoltate. O limba straina se poate invata rapid daca te ocupi asa cum se cuvine de copilul tau. Trebuie sa exersezi zilnic cu acesta si sa te asiguri ca intelege ceea ce invata.

Limba engleza este absolut necesara. Cu cat te vei implica mai mult in activitatile copilului tau cu atat acesta va invata mai repede. Poti face asta cu usurinta chiar de acasa totul tine doar de tine si de cat timp liber ai la dispozitie. Limba engleza se poate invata extrem de repede, mai ales ca cel mic are capacitatea de a invata mai repede prin jocuri si prin cantecele distractive.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *