Descopera care sunt cele mai jucause rase de caini

Descopera care sunt cele mai jucause rase de caini

Iti doresti sa ai parte de un caine jucaus cu care sa poti sta cat este ziua de lunga? Atunci trebuie sa citesti acest articol. Acceseaza https://rasedecaini.ro/jucausi/ pentru a descoperi care sunt cei mai jucausi caini potriviti pentru o familie.

   Cele mai jucause rase de caini

Beagle

Cainii Beagle sunt plini de viata si sunt foarte jucausi. Acestia se incadreaza in categoria cainilor de talie mica, sunt foarte blanzi, sunt curajosi si sunt toleranti fata de copii. In plus acesti caini vor avea nevoie de foarte multa miscare asa ca trebuie sa fii o persoana activa ca sa poti avea un Beagle.

Bichon Frise

Bichonul este o alta rase de caine de talie mica care are nevoie de foarte multa ingrijire. In plus este un caine ideal pentru familiile cu copii si se va putea adapta chiar si intr-un apartament. Este o rasa vesela, jucausa dar si sensibila si are nevoie de toata atentia ta. Are un nivel foarte mare de inteligenta si are mereu chef de distractie.

Setter Irlandez

Rasa Setter Irlandez este o rasa de caini de categorie medie. In plus este extrem de jucaus si de prietenos. In plus acesti caini sunt iubitori si au foarte multa energie. Este cainele perfect pentru familiile cu copii dar are nevoie de un anumit dresaj pentru a se purta calm cu alte animale de companie. Ii place sa fie in centrul atentiei si nu este deloc gelos.

Golden Retriever

Cainii Golden Retriever se bucura de o inteligenta rara dar si de o memorie incredibila. Acestia sunt plini de viata si sunt foarte afectuosi. Este  un caine perfect pentru familii si este o rasa care se poate adapta de minune in spatiile deschise si mari.

Este un caine activ care are nevoie de foarte multe plimbari. Ii place sa fie mereu in centrul atentiei.

Labrador Retriever

Este o rasa de caini de talie mare. Are un corp atletic, este musculos si are nevoie de foarte multa miscare. Este o rasa usor de dresat deoarece este inteligent si ascultator. In plus acest caine este ideal pentru familiile cu copii deoarece este foarte prietenos. Are nevoie de foarte multa ingrijire si de atentie si din acest motiv prefera spatiile deschise si mari. Daca este dresat asa cum trebuie se poate adapta si intr-un apartament.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *