Actorii care nu urmaresc filmele in care au jucat

Actorii care nu urmaresc filmele in care au jucat

Sunt foarte multi actori care nu urmaresc filmele in care au jucat din varii motive. Destul de ciudat, nu-i asa?  Cu toate ca acestia primesc numeroase aprecieri pentru modul in care au interpretat anumite persoanaje se incapataneaza sa vada filmele in care au jucat.

Hai sa descoperim care sunt acestia

Tom Hanks

Actorul a jucat in numeroase filme  dar cu toate astea a declarat in 2016 ca nu s-a uitat la filmele in care a jucat si a tinut sa isi motiveze alegerea „Este o greșeală teribilă deoarece niciodată nu înveți ce să faci, ci doar ce să nu faci. Dacă te uiți la filmele mai vechi în care ai jucat, ele nu se vor schimba.” a declarat Tom Hanks.

Adam Driver

Actorul a spus intr-un interviu in anul 2019 ca nu s-a uitat niciodata la filmele in care a jucat  „Sunt obișnuit să interpretez roluri. Am experiență în teatru, așa că nu am mai făcut asta. Atâta timp cât știu ce am simțit, este de ajuns pentru mine.” Singura exceptie pe care a facut-o a fost Star Wars : Episode IX – The Rise of Skywalker.

Al Pacino

Cu toate ca este un actor apreciat si talentat de la Hollywood, Al Pacino a declarat ca nu simte nevoia sa se uite la filmele sale. „Nu am nevoie să mă mai uit la ele. Le-am văzut deja. Știu ce se întâmplă. Dacă este bun, atunci sunt norocos. Dacă nu, atunci vei încerca să îl uiți.” a declarat acesta.

Jared Leto

Jered Leto este o celebritate care nu urmareste filmele in care joaca , acesta declarand „Atunci când te uiți la filmele tale, cred că nu ai prea multă încredere în tine. Fie îți place ce ai făcut și ești dispus să repeți asta, fie nu îți place. Nu știu cât de mult aș câștiga de pe urma acestui lucru.”

Megan Fox

Frumoasa Megan Fox a declarat ca se simte inconfortabil atunci cand se uita la propriile filme „Este ciudat deoarece m-am schimbat atât de mult ca persoană. Cred că, dacă m-aș asculta, în mintea ar fi: „Doamne, cine este persoana asta?”

Julianne Moore

Julianne Moore are o cariera de succes dar cu toate astea actrita nu se poate uita la filmele in care a jucat de-a lungul timpului „Nu m-am uitat la niciunul dintre filmele mele. Nu pot să mă uit nici când sunt premierele lor. Îmi place să joc mult mai mult decât să mă uit la ele. Asta este împlinirea mea.”

Joaquin Pheonix

Actorul Joaquin Pheonix a declarat ca s-a uitat doar la doua filme in care a jucat si anume Her si The Master. „Cred că trebuie să fii îndeajuns de matur încât să te uiți la filmele tale și să înveți din ele. Dar, să te și gândești la greșelile pe care le-ai făcut. Încă este un aspect la care mai lucrez.” a declarat acesta.

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg a declarat ca evita sa se uite la filmele in care joaca si ca nu citeste comentariile negative „Nu m-am uitat la niciunul dintre filmele în care am jucat și nu citesc recomandări sau critici cu privire la ele sau la rolurile pe care le-am interpretat.”

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *