Andreea Esca vorbeste despre coronavirus

Andreea Esca vorbeste despre coronavirus
4.3/5 - (3 votes)

Andreea Esca a fost bolnava de Covid-19. Atat ea cat si sotul si fiul ei au fost testati pozitiv.  Acceseaza https://newsin.ro/ pentru a descoperi ce alte vedete au mai fost infectate cu Covid-19.

   Descopera ce a declarat vedeta

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul și fiul meu”, a declarat Andreea. Aceasta a acordat primul interviu in cursul zilei de luni „Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. A avut febră foarte mare pe care inițial am asociat-o cu o problemă gastrică. Numai că nu mai trecea. Ne-am impacientat, am chemat salvarea. Am făcut testul, el a ieșit pozitiv, eu negativ. Apoi și fiului meu, care locuiește cu noi, i-a ieșit rezultat pozitiv. S-au internat amândoi în același salon la Spitalul Victor Babeș” a inceput aceasta.

Vedeta a ramas acasa , in izolare dar lucrurile nu au decurs asa cum a crezut  „Îmi pierdusem complet gustul și mirosul. Într-o zi, făceam niște cartofi și usturoi și am observat că nu simt deloc mirosul usturoiului. Mi-am zis că e doar în capul meu. Apoi am început să testez parfumuri puternice din casă și am văzut că nu simt nimic. Am mâncat și nu simțeam niciun gust”. Andreea a repetat testul care de aceasta data a iesit pozitiv. Vedeta s-a internat la acelasi spital dar la un alt etaj.

„În cazul soțului meu, situația a fost mai gravă. Eram acasă când fiul meu m-a sunat și mi-a spus că Alex a fost dus la terapie intensivă. Parcă s-a prăbușit cerul pe mine, nu-mi venea să cred, simțeam că leșin. Tocmai el să pățească atât de rău! Un bărbat de 50 de ani care nu fumează, face sport, duce o viață ordonată, fără excese… Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. A stat multe zile la terapie intensivă, a fost pe ventilație mecanică. Îmi spunea, atât cât a putut să mai vorbească,  «nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată Iadul». Aveam senzația că văd un film îngrozitor, așteptam să mă trezească cineva să-mi spună că nu e adevărat. I s-a propus să facă transfuzie cu plasmă și bine că a acceptat pentru că după a început să i se îmbunătățească starea de sănătate”, a mai spus vedeta.

Andreea a fost externata in cursul acestei saptamani dar Alexandre Eram a ramas la spital sa se recupereze „Nu am luat deloc legătura cu Alex cât timp am fost în spital, dar când am plecat, am trecut să-l văd și am fost foarte impresionată. Dintr-un bărbat solid, a pierdut 8 kg în câteva zile, era plin de vânătăi de la atâtea branule… Este impresionant și incredibil cât de repede poți să te deteriorezi de la o zi la alta de la acest nemernic de virus”, a mai spus Andreea.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *