Cauti mobila dormitor? Cele 4 piese practice care nu trebuie sa lipseasca din nici macar o locuinta

Dormitorul este, de cele mai multe ori, un refugiu. Un spatiu intim, confortabil, destinat relaxarii si odihnei, aceasta incapere merita – pe deplin – intreaga ta atentie in amenajare. Nu merita, insa, sa cheltuiesti bani pe anumite lucruri ce nu isi dovedesc utilitatea.

Axeaza-te pe cele mai importante piese de mobilier, fara a ingreuna traficul cu prea multe corpuri. Limiteaza-te la cele esentiale, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Specialistii in amenajari interioare numara 4 piese de mobila dormitor indispensabile. Iata care sunt!

 

Un pat tapitat cu aspect luxuriant

Patul este, bineinteles, elementul central al unui dormitor. Piesa de rezistenta, asa cum este numita de catre experti, defineste – de cele mai multe ori – spiritul si personalitatea celui ce il foloseste. Tocmai pentru ca este un element de baza intr-un dormitor, patul nu poate fi ales in voia intamplarii.

Mai mult, are un impact atat de puternic, incat poate transforma o simpla incapere intr-un dormitor de lux. Este efectul paturilor tapitate, care se dovedesc si extrem de practice si odihnitoare, dincolo de frumusetea impunatoare pe care o demonstreaza in orice tip de spatiu. Nimic nu pare mai relaxant decat un rasfat complet pana in mijlocul zilei in confortul unui pat tapitat, masiv, incapator, unde te odihnesti cu adevarat.

 

Un dulap pentru haine cu spatii eficiente de depozitare

Dulapul pentru haine nu are un scop stilistic, in sine, dar se delimiteaza categoric atunci cand vorbim despre aspectul functional al pieselor de mobilier. Dincolo de faptul ca trebuie sa se integreze in ansamblul amenajarii, un dulap pentru haine trebuie sa se dovedeasca si extrem de practic.

Daca vrei sa faci o alegere inspirata, opteaza pentru un model care combina cat mai multe spatii de depozitare. Sertare, rafturi, suporturi pentru umerase – tu alegi, in functie de nevoile tale, dar asigura-te ca ele exista. Astfel, vei putea mentine ordinea, disciplina si curatenia in incapere, avand posibilitatea sa depozitezi in mod eficient toate obiectele, nu numai pe cele de imbracaminte. Atentie la marimea dulapului, calculeaza totul cu precizie.

 

O comoda cu oglinda, pentru rasfat

Chiar daca uneori punem semnul egal intre dormitor si somn, nu putem sa ne limitam experientele doar la aceasta activitate. Dormitorul este o incapere unde ne desfasuram toate ritualurile zilnice, necesare pentru a ne pregati de iesirea din casa. O comoda cu oglinda se va dovedi extrem de utila intr-o astfel de incapere si iti va fi mult mai confortabil sa te pregatesti in dormitor, decat sa parcurgi traseul pana la baie. Pune pe lista si aceasta piesa de mobilier, daca iti doresti sa utilezi complet incaperea si sa te bucuri de mai mult confort.

Daca spatiul devine deja prea ingreunat, poti renunta la noptiere sau la alte piese de mobilier mai putin practice. Comoda cu oglinda nu prespune o investitie semnificativa si este necesara.

 

Mobila dormitor de la A la Z: cumpara online de la Complexslava.ro

Fie ca vrei sa achizitionezi un pat tapitat, un dulap practic, o comoda cu oglinda sau orice alta piesa de mobila dormitor, exista un loc unde le gasesti pe cele mai calitative posibile: Complexslava.ro.

Acest magazin online vine in intampinarea ta cu o oferta extinsa de produse premium si iti castiga increderea cu profesionalismul de care da dovada in fiecare etapa a achizitiei. Platesti online si poti opta pentru rate!

 

Date de contact

Tel: 0742032208

E-mail: comenzislava@gmail.com

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *