Ilinca Vandici si cea mai dificila perioada din viata ei

Ilinca Vandici si cea mai dificila perioada din viata ei

Ilinca Vandici a vorbit deschis intr-un clip despre cea mai dificila perioada din viata ei. Aceasta a dezvaluit ca a fost inselata si a transmis ce a reprezentat acest hop din viata ei „O lungă perioada din viața mea am trăit sub acest stigmat, spun stigmat pentru că la momentul respectiv mi se părea umilitor, înjositor, mi se părea urât să știe toată lumea că iubitul tău te înșală, iar tu să nu vezi, să nu vrei să accepți, să te minți că nu e chiar așa, și că de fapt se va schimba și lucrurile vor fi ca la început.”

„M-am simțit umilită, trădată, însă nu am putut să accept faptul că oamenii nu se schimbă. Iar dacă ai fost o dată înșelată, treaba asta se va repeta. E ca un cert vicios din care nu există ieșire, decât dacă îi pui punct. Aveam stări de anxietate în momentul în care eram singură, nu mai aveam încredere în mine absolut deloc. Nu mă mai regăseam, nu mai aveam încredere în nimeni, am suferit singură în tăcere,” a mai transmis aceasta.

Frumoasa prezentatoare a recunoscut ca nu a fost vina ei „Nu, nu a fost vina mea, cu toate că în perioada respectivă căutam problema acolo unde ea nu exista, la mine. Dar nu a fost vina mea, cum nu este vina niciuna dintre voi care ați trăit treaba asta. Nu e o vină. Trebuie doar să acceptăm.”

Ilinca a mai mentionat ca a incercat sa se schimbe pentru partenerul ei  „Eu nu am putut accepta treaba asta. Credeam că nu sunt suficient de bună, de frumoasă, interesantă, deșteaptă, sexy. Odată cu sentimentele astea, au venit frustrările, dezechilibrul emoțional. Căutam în permanență să mă schimb, să fiu mai bună, mai sexy, mai frumoasă, până când nu m-am mai recunoscut. Nu mai eram eu, jucam un rol. Eram veșnic zâmbitoare, aranjată, relaxată, când eu de fapt, în sufletul meu, eram terminată.”

A mers pana si la psiholog ca relatia lor sa functioneze „Am mers la psiholog, la maeștrii în Reiki, la astrologi, cursuri de dezvoltare personală, tocmai pentru a reuși să mă regăsesc pe mine, să îmi recapăt încrederea care nu mai exista deloc. Așa am început un proces de curățare sufletească, proces ce continuă și în ziua de astăzi.”

Ilinca se teme si in prezent ca ar putea fi din nou inselata „Încă nu am reușit să mă vindec în totalitate. Încrederea în mine este afectată, sunt panicată de acele trăiri și sentimente pe care le-am avut atunci, mi-e frică să nu mi se întâmple din nou.”

La finalul clipului postat aceasta revine cu un mesaj pentru toate femeile „Să fiți atenți la sufletele voastre. Nu vă lăsați călcați în picioare de nimeni pentru că nu meritați asta. Nu vă lăsați pe locul doi.”

Experienta Linicai ar putea fi un act de curaj dar si o motivatie pentru toate femeile care raman in relatii toxice si care accepta sa fie umilite de partenerul de viata.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *