Ramona Gabor nu si-a mai petrecut sarbatorile in Romania de 6 ani

Ramona Gabor nu si-a mai petrecut sarbatorile in Romania de 6 ani

Ramona Gabor traieste de mai bine de  10 ani in Dubai dar nu a uitat de unde a plecat. Frumoasa satena a declarat ca nu a mai petrecut sarbatorile in Romania de 6 ani.  Cand se gandeste la tara natala ii vine in minte tot felul de bunatati.

   Ce a mai mentionat Ramona Gabor

Sora Monicai Gabor a declarat intr-un interviu ce ii lipseste cel mai mult din Romania. Atunci cand vine vorba de casa, Ramona se gandeste la ciorbele romanesti minunate si asta pentru ca in Dubai nu se gasesc si le gateste singura.

“De acasă îmi lipsesc multe, pentru că țara mea va fi România pentru totdeauna și îmi lipsesc, din punct de vedere al mâncării, în primul rând ciorbele, pe care aici, în Dubai, nu le găsesc, dar mi le fac eu acasă. Ciorba mea preferată este cea de perișoare din piept de curcan sau de pui,  cu multe legume. Îmi lipsește familia, sora mea și copiii ei, nepoții mei. Îmi lipsesc foarte mult natura și aerul proaspăt de Europa, care nu o să fie niciodată în Dubai. Da, gătesc românește aici, nu pentru iubitul meu. Gătesc pentru mine, pentru prietenii mei. Îmi place să gătesc românește și o fac cu mare drag de fiecare dată. Cred că 90% dintre rețetele mele sunt doar românești, dacă vreau orice altă bucătărie atunci găsesc aici”,  a mai povestit Ramona.

Ramona nu a mai petrecut sarbatorile in Romania de 6 ani.

“Să fiu sinceră, cred că de vreo 6 ani nu am mai ajuns în decembrie acasă. Însă poate de data aceasta trebuie să ajung în Europa, pentru că lucrez la a-mi plasa produsele, deci s-ar putea să ajung anul acesta din nou acasă!”, a mai completat Ramona. Aceasta si-a lansat in luna noiembrie si o linie de parfumuri in Dubai.

“Sărbătorile de iarnă de obicei mă prind în Dubai, iar de Crăciun merg cu prietenii mei cei mai buni la un brunch de Crăciun, cu curcan, și tot felul de retețe tradiționale, de peste tot din lume. Aceste bufeturi de Crăciun sunt foarte bogate, cu absolut orice, practic nu lipsește nimic de pe masă de Crăciun, decât porcul. Îmi place să ofer cadouri și să fac pe Moș Crăciun. Este una dintre activitățile mele preferate, îmi place să alerg după cadouri, să le aleg cu grijă, să le dăruiesc și să îi surprind pe cei dragi”, a mai spus Ramona Gabor.

La varsta de numai 31 de ani, frumoasa Ramona traieste in lux din plin si este inconjurata de lucruri scumpe si extravagante.

Afacerile merg struna pentru Ramona si are tot ce isi doreste.  Ramona Gabor este o femeie implinita. Este o femeie descurcareata si a ajuns acolo unde si-a dorit dar asta nu inseamna ca a dat uitarii faptul ca a plecat de jos.

Vedetei ii lipsesc cel mai  mult mancarurile romanesti si se pare ca ciorba de perisoare este preferata ei. Bucataritul este una dintre pasiunile ei dar iubitul turc nu ii impartaseste aceste pofte.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *