Jennifer Aniston face marturisiri inedite despre infertilitate

Jennifer Aniston face marturisiri inedite despre infertilitate

Jennifer Aniston a spus ca ultimii 34 de ani i-a trait sub presiuna tabloidelor care au scris de fiecare data  despre povestile ei de dragoste. Vedeta a spus ca a simtit o presiune si mai mare din partea tabloidelor in perioada in care ea incerca sa ramana insarcinata.

Ce a declarat Jennifer Aniston despre infertilitate?

“A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulți ani”, a explicat vedeta. “A fost o provocare să rămân însărcinată. Şi acei ani de zvonuri în jurul vieţii mele private, a fost greu. Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceai chinezesc, am făcut totul”, a spus actrita care a declarat ca nu are regrete.

“Nu am regrete. Acum mă simt ușurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat” a continuat aceasta.

“Măcar dacă cineva mi-ar fi spus, cât eram în termen, să îmi îngheț ovocitele, să-mi fac o favoare. Nu m-am gândit la asta și iată că astăzi mă trezesc că vaporul a plecat”.

In anul 2018, Jennifer si actorul Justin Theroux au anuntat ca s-au despartit dupa doi ani de casatorie. Inainte de acest mariaj, Jennifer a mai fost casatorita cu actorul Brad Pitt.

Jennifer a mai spus ca mass-media este foarte cruda cu femeile din industrie si ca acestia au creat chiar si o  “povestire conform căreia eram doar egoistă” dar si ca “nu îmi păsa decât de cariera mea” a spus Jennifer.

Jennifer a mai spus si cum s-a incheiat mariajul ei cu Brad Pitt. “Și motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, pentru care ne-am despărțit și am încheiat căsnicia noastră, a fost pentru că nu i-aș fi dat un copil. Au fost minciuni absolute. Nu am nimic de ascuns.” Am trăit atâţia ani protejând această poveste a fertilizării in vitro. Sunt foarte protectoare cu această parte a vieţii mele, pentru că există atât de puţine lucruri pe care le pot păstra doar pentru mine”.  “Lumea crează fără încetare poveşti care nu sunt adevărate. Aşa că voi spune adevărul.”  a mai continuat actrita.

Ce trebuie sa stii despre Jennifer Aniston

Jennifer Anistn este  actrita, regizoare, producatoare de film dar si femeie de afaceri. Vedeta a cunoscut faima internationala datorita rolului interpretat in serialul “ Friends”. Pentru acest rol, vedeta a castigat un premiu Emmy, un Glob de Aur dar si un premiu Screen Actors Guild Award.

Jennifer a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame in anul 2012. Aceasta s-a bucurat  de o cariera de succes si in film. Vedeta a jucat  rolul protagonistei feminine in foarte multe filme de comedie.

In plus, gestul facut de Jennfier Aniston care s-a deschis intregii lumi a fost apreciat si de alte vedete de la Hollywood. Kaley Cuco, vedeta din serialul “ Big Bang Theoery” a fost impresionata de Jennfier Aniston  “Nu ştiţi niciodată prin ce încercări trec oamenii în viaţa lor privată… Nu mai încercaţi să-i citiţi şi să-i judecaţi!”  a declarat aceasta fiind pur si simplu revoltata de rautatile de care a avut parte Jennifer.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *