Vedetele care se afla in izolare si care au fost depistate cu coronavirus

Vedetele care se afla in izolare si care au fost depistate cu coronavirus

Foarte multe vedete se afla in izolare deoarece au fost diagnosticate pozitiv cu coronavirus.  In fiecare zi numarul persoanelor care au fost diagnosticate pozitiv a fost in continua crestere.  Foarte multe celebritati au declarat ca si ele au fost testate pozitiv cu acest virus.

Iata care sunt aceste celebritati

Placido Domingo

„Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Eu şi familia mea suntem în autoizolare, atâta timp cât va fi necesar din punct de vedere medical. În prezent suntem cu toții bine, însă eu am avut simptome de febră şi tuse şi am decis să fiu testat, iar rezultatul a fost pozitiv. Rog pe fiecare dintre voi să fie extrem de atent, să urmeze regulile de bază, să se spele frecvent pe mâini, să stea la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să facă tot ce îi stă în putință pentru a opri răspândirea virusului. Împreună putem trece peste această criză ca să ne întoarcem la viețile noastre cât mai curând posibil.” a anuntat tenorul spaniol pe pagina sa de Facebook.

Kristofer Hivju

„Îmi pare rău să spun că eu, azi, am fost depistat pozitiv cu COVID19, Coronavirus. Eu și ai mei ne-am autoizolat în casă pentru cât timp va fi nevoie. Avem o stare de sănătate bună – eu am doar simptome ușoare ca la o răceală. Există oameni care au un risc ridicat și pentru care acest virus ar putea fi un diagnostic devastator, așa că vă cer tuturor să fiți extrem de precauți: spălați-vă mâinile, stați la 1,5 metri distanță unul de celălalt, intrați în carantină, să faceți orice puteți pentru o opri răspândirea acestui virus. Împreună putem lupta cu acest virus și să evităm o criză în spitalele noastre. Vă rog să aveți grijă unul de celălalt, să păstrați distanța și să rămâneți sănătoși”, a declarat actorul care se afla in aceasta perioada in autoizolare alaturi de familia sa in Norvegia.

Printul Albert de Monaco

„Prințul Albert al II-lea a fost testat la începutul acestei săptămâni și diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Starea lui de sănătate nu ne dă semne de îngrijorare. Albert este tratat de medicul său și de specialiștii de la Princess Grace Hospital.”

Idris si Sabrina Dhowre Elba

„În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am avut simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez. Stați acasă și fiți pragmatici. Vă voi ține la curent cu starea mea. Rămâneți pozitivi și nu vă panicați”, a anuntat actorul pe pagina sa de Twitter.

Olga Kurylenko

„Sunt complet vindecată! Să recapitulăm: o săptămână nu m-am simțit bine și am stat mai mult în pat, am dormit, am avut febră și dureri de cap puternice. Următoarea săptămână, febra a dispărut, dar m-am confruntat cu tuse. La sfârșitul celei de a doua săptămâni, m-am simțit mai bine.” a declarat actrita.

Tom Hanks si Rita Wilson

„Hello, tuturor. Eu și @ritawilson vrem să mulțumim tuturor de aici din Australia pentru că au atâta grijă de noi. Avem Covid-19 și suntem în carantină deci nu răspândim virusul nimănui. Există unii oameni pentru care acest virus poate duce către o boală serioasă. Luăm fiecare zi în parte.”

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *