Un abdomen de invidiat chiar la tine acasa

7445323022_0e3fc3b7fb_z

Visul de a avea un abdomen plat desi pare un plan chiar nerealizabil, tinem sa te contrazicem. Nu doar ca poti apela la un regim alimentar care sa te ajute in acest sens, dar nici nu ai nevoie de mai mult de foarte mult timp pentru a ajunge la rezultate spectaculoase. Ingredientul principal al slabirii este vointa de fier, asa ca va trebui sa muncesti pentru a ajunge sa vezi rezultatele dorite.

Si nu este necesar sa mergi la sala si sa incerci toate acele aparate fitness abdomen, ci, poți sa-ți transformi corpul chiar de la tine de acasa. Asadar iata cateva exercitii care te vor ajuta sa obții acel abdomen plat pe care ți l-ai dorit din totdeauna. Astfel, in funcție de timpul pe care-l ai disponibil și de intensitatea la care lucrezi, poți alege ce workout ți se potrivește mai bine. Ele sunt foarte simple, insaiti lucreaza toti muschii abdomenului si te ajuta inclusiv sa scapi de burta din partea inferioara a acestuia. Daca dispui de un aparat pentru abdomene acasa,nu ezita sa il folosesti pe acesta.

  1. Abdomene clasice:stai intinsa pe spate, impreuneaza mainile la ceafasi ridica-te la un unghi de 90 de grade. Desi parte un exercitiu usor de realizat, este foarte important sa nu te ridici folosind partea superioara a corpului. De asemenea, nu trebuie sa iti fortezi nici gatul pentru a realiza acest exercitiu. Pentru ca exercitiul sa aiba rezuItatele dorite, ridica-te folosind muschii abdominali. Va fi greu la inceput, insa in timp te ve obisnui si vei reusi sa il faci mai usor.
  2. Ridicari de pe scaun: Din pozitia asezat pe scaun, spijina-ti palmele astfel incat sa-ti ridici tot corpul. Mentine-l asa timp de 5-10 secunde, apoi, revino la pozitia initiala. Repeta exercitiul timp de un minut.
  3. Abdomene crunches: stai intinsa pe podea, cu genunchii indoiti si talpile lipite de sol, iar mainile la ceafa. Aceasta este pozitia de baza si nu va trebui sa faceti decat rdicari, fara ca omoplatii sa atinga solul. Acest tip de abdomene lucreazaintregul abdomen.
  4. Numara pana la 100: Stai intinsa pe spate, cu genunchii usor ridicati, mainile pe langa corp, cu palmele pe podea. Expirasi ridica-ti capul si umerii de pe podea si misca-ti mainile cu miscari de sus–jos, la 15 cm de podea. Inspira pentru 5 miscari ale mainilor si expira pentru alte 5 si asigura-te ca barbia este indreptata spre piept. Fa 100 de miscari ale mainilor, sau inspirasi expira de 10 ori.
  5. Ridicari din picior: stai pe spate, cu picioarele intinse si mainile la ceafa. Ridica putin trunchiul, exact ca la exercitiile anterioare. Stand astfel, ridica fiecare picior la 90 de grade, tinandu-l cat se poate de intins, folosind muschii abdomenului pentru a-i ridica. Un exercitiu extrem de benefic pentru abdomenul inferior.
  6. Pozitia Scandura: desi pare simplu la prima vedere, acest exercitiu se va dovedi a fi deosebit de dificil la inceput. Stai cu fata spre podea, sprijinitain antebrate, cu picioarele intinse, sprijinindu-te pe varfurile degetelor. Spatele trebuie sa fie drept, coloana sa nu fie curbata. Pentru a putea mentine aceasta pozitie, va fi nevoie saiti folosesti intens muschii abdominali.
  7. Cu fata spre podea: Sprijina-te pe palme si varful degetelor de la picioare si mentine abdomenul contractat pentru 30 de secunde. In timp, incearcasaprelungestipana la un minut.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *