Descopera comorile iberice aflate la indemana turistilor

Comorile iberice aflate in Spania si Portugalia sunt la indemana tuturor turistilor. Aici vei avea parte de peisaje naturale de o superbitate iesita din comun, de castele impunatoare si de muzee de clasa mondiala. Experientele culinare vor si fi ele de exceptie, mancarea din aceste tari este una recunoscuta la nivel mondial pentru savoarea aparte.

In cele de mai jos vom despcoperi cateva orase care merita vizitate:

Madrid – capitala regala

Madrid este plin de locuri fermecatoare care te vor face sa iubesti tot mai mult Spania. Piata Spaniei, Piata Orientului si Piata de Toros sunt pline de cladiri cu istorie, magazine cu suveniruri care mai de care mai deosebite dar si cafenele in care te poti relaxa si in care vei intra in sanul farmecului spaniol. In Madrid mai poti vizita Catedrala Almudena care este decorata intr-un stil armonios arhitectural gotic, neogotic, neoclasic si romantic. Palatul Regal este un alt loc pe care nu trebuie sa il ratezi, acesta a fost resedinta oficiala a Regelui Spaniei si Muzeul Prado care cuprinde minunate colectii de arta europeana.

Toledo este un alt oras din Spania care este considerat muzeu  pentru mesterii care faureau arme si armuri in Evul Mediu. Daca vrei sa ai parte de o experienta inedita atunci trebuie sa ajungi la atelierul de sabii in care vei simti ca te-ai intors in timp.

Lisabona – capitala plina de farmec a Portugaliei

In Lisabona vei gasi faimoasa manastire El Escorial, monumentul Valle de Los Caidos care include si o biserica catolica.

La poalele Muntilor Guadarrama vei gasi pitorescul orasel Segovia in care vei gasi numeroase biserici ridicate in stil romanic.

Coimbra este vechea capitala medievala a tarii pe care nu trebuie sa o ratezi. Aici vei mai gasi importante destinatii religioase precum Batalha unde se regaseste Manstirea Santa Maria da Victoria si Fatima.

Oraselul Sintra este de-a dreptul fermecator. In varful acestuia vei gasi doua constructii superbe : castelul Maur si Palatul Pena. Daca tot ai ajuns aici nu poti pierde ocazia si sa vizitezi Cabo de Roca, cel mai vestic punct al Europei.  Vei putea opri oricand in statiunile de la Oceanul Atlantic , si anume Cascais si Estoril.

Capitala Lisabona este plina de atractii turistice. O zona extrem de importanta pentru turisti este Cartierul Belem in care vei gasi Turnul Belem si Manastirea Ieronimilor.

Iti vei putea incheia calatoria cu o vizita a oraselor cele mai importante din regiunea Andaluziei, si anume Cordoba, Granada si Sevilia. Aici vei avea parte de atractii turistice spectaculoase precum Moscheea Mezquita care este unica in lume , Catedrala si mormantul lui Cristofor Columb. Vei mai gasi si Complexul Alhambra din Granada, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Gradinile si Palatul Generalife.

Daca vrei ca vacanta ta sa fie una extraordinara trebuie sa vizitezi si Gibraltar. Aici te poti bucura de un tur exceptional prin rezervatia maimutelor dar si o priveliste uimitoare catre Maroc.

Valencia si Barcelona sunt alte doua orase pe care nu trebuie sa le ratezi. Aici vei avea ocazia sa vizitezi Stadionul Camp Nou, Parcul Guell, Sagrada Familia sau Montjuic.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *