Primele declaraţii facute de Laurentiu Reghecampf

Primele declaraţii facute de Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a oferit primul interviu dupa despartirea de Anamaria Prodan. Fostul cuplu s-a despartit in toamna acestui an, dupa 13 ani de mariaj.

Ce a declarat in primul interviu Laurentiu Reghecampf

Antrenorul de fotbal a depus actele de divort in luna octombrie a acestui an.  Cu toate astea Anamaria a declarat ca nu a ajuns la ea niciun document. „Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?”, a spus Anamaria.

„Sunt anumite momente pe care le-as șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de anumite probleme, necazuri, nu poți să-ți dai seama sau să te bucuri de lucrurile frumoase. Tata a murit acum trei ani de zile. A fost un șoc pentru mine. De fapt, a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea, adică să fiu efectiv în mijlocul unei tragedii. Prima a fost cu fetița mea, a doua a fost cu tatăl meu”, a declarat Laurentiu.

Acesta mai are un fiu din fostul mariaj cu Mariana Pfeiffer in varsta de 19 ani. Antrenorul si Mariana au mai avut o fiica, Ana Lisa Cristina  care a decedat la doar un an din cauza unei malformatii congenital la inima.
„Analis a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea „Tetralogia Fallot”, inima nu se formase exact. Ne-am dat seama pe la șase luni, ea obosind când mânca. Din păcate, a făcut o pneumonie și n-a reușit operația. Nu e un moment ușor când îți pierzi un copil, e cel mai tragic”,
Pe langa toate asta se pare ca nici mama antrenorului nu este prea bine „Mama are cancer și face chimio. Sper să treacă cu bine”, a spus Laurentiu.

Antrenorul a mai spus ca relatia cu fiii lui, mai exact Laurentiu Jr. si Luca este una foarte buna  „Este una foarte bună. Sunt băieții mei și majoritatea timpului au stat numai lângă mine. Este o perioadă mai grea acum, dar sper să treacă și sunt sigur că vom fi bine pe viitor”.

„Din greșeli înveți. Dai timpul înapoi, zici că nu ai fi făcut așa, dar nu ai de unde să știi dacă e greșit ceea ce faci la momentul respectiv. Cred că fiecare dintre noi are astfel de momente. Faci anumite chestii și după îți dai seama că nu a fost bine, dar n-am regrete. Eu zic că da (n.red.: este împlinit). Întotdeauna am fost mulțumit cu ceea ce am și am fost mulțumit cu ceea ce fac”, a mai spus Laurentiu.

Laurentiu formeaza un cuplu cu o tanara care ii va oferi cel de-al treilea copil. Se pare ca cei doi urmeaza sa aiba un fiu.
„Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice! Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță. Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui”, a scris Anamaria Prodan.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *