Cu cine a fost inselata Cristina Batlan de sotul ei

Cu cine a fost inselata Cristina Batlan de sotul ei

Cristina Batlan este fondatoarea brandului de incaltaminte “Musette”  si este jurata in emisiunea “ Imperiul leilor” de la Pro TV. Aceasta a dezvaluit ca a divortat de sotul ei Roberto Batlan dupa 26 de ani de casnicie pentru ca o insela de cativa ani.

Afacerista a dezvaluit ca a aflat tarziu ca sotul ei are o amanta si ca i-a fost greu sa accepte situatia in care se afla.

Cum a aflat Cristina Batlan ca sotul ei o insala

“Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Nu aș fi crezut. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Cineva mi-a deschis ochii, mi-a spus ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Atunci mi-am dat seama că sunt praf, că nu știu nimic. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt,” a marturisit Cristina Batlan.

Dupa divort, Cristina Batlan a ramas partenera de afaceri cu fostul sot cu care un copil, Adi. Femeia de afaceri a spus ca nu a vrut sa isi ierte sotul si ca imediat a depus actele de divort.  Mai mult de atat, Cristina a recunoscut ca vina a fost de ambele parti si ca ea s-a dedicat foarte mult carierei si a pus relatia pe locul doi. „Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el? În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva. Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție? Business-ul era deasupra relației.”,  a spus Cristina.

“Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, însă ne-am despărțit de 6 ani. Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură. Suntem o echipă imbatabilă, însă viața de familie nu era la fel. E foarte greu să stai 26 de ani cu un om în fiecare zi, să ai aceleași probleme și acasă, și la birou. Noi suntem în continuare cei mai buni prieteni. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă” a spus in final Cristina.

Femeia cu care sotul Cristinei Batlan s-a casatorit este Gyeresi Eszer. Acesta are un solon de coafura.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *