Acestea sunt serialele pe care trebuie sa le vezi

Iti plac serialele? Atunci ar trebui sa vezi serialele de mai jos deoarece sunt inspirate din evenimente reale si te vor captiva inca de la primul episod.

Urmareste aceste seriale si nu vei regreta

The Story of Diana

The Story of Diana este un  serial care se axeaza pe viata celei mai iubite persoane din familia regala britanica. Chiar daca Diana avea titlul de printesa aceasta nu a avut o viata tocmai perfecta.  Diana a stiut cum sa se faca remarcata si cum sa atraga presa si oamenii. Bunatatea de care a dat dovada a reusit sa impresioneze foarte multi oameni.

The Last Dance

Stii care sunt cele mai cunoscute nume din istoria baschetului? Ei bine, acestea sunt Michael Jordan, Scottie Pippen si Dennis Rodman sunt cei mai cunoscuti jucatori de baschet. Acest documentar urmareste viata si cariera in cadrul echipei Chicago Bulls. Vei vedea ca acest documentar este realizat din filmari reale si interesante. In mod sigur te va cuceri din prima zi chiar daca esti pasionata sau nu de sport.

Roman Empire

Roman Empire este un serial bazat pe evenimente reale din timpul Imperiului Roman. In acest serial se povesteste viata celor mai importanti domnitori din istorie. Serialul are trei sezoane iar fiecare prezinta povestea unui imparat din acea perioda. Mai intai vei descoperi care a fost viata lui Commodus, apoi viata imparatului Iulius Caesar si la final viata lui Caligula.

Mindhunter

Actiunea acestui serial se desfasoara la finalul anilor 70 si are ca personaje principale doi agenti FBI. Acestia fac parte dintr-o unitate de elita care ajuta la investigarea criminalilor in serie. Cei doi agenti au avut de a face cu cei mai celebrii criminali din istoria Americii. Acesti agenti rezolva toate aceste cazuri punandu-se in pielea criminalilor.

Alias Grace

Serialul este bazat pe romanul lui Margaret Atwood. Aceast serial descrie povestea unei tinere imigrante din Irlanda care lucreaza in Canada ca si servitoare. Grace a fost acuzata si condamnata pentru moartea angajatorului si gospodarului sau. Aceasta este condamnata la inchisoare pe viata si devine una dintre cele mai cunoscute femei.

When They See Us

When They See Us este un serial dramatic care prezinta evenimentele din cazul “ Jogger Central Park” din anul 1989. In rolurile principale sunt cei cinci barbati  suspecti si viata si familiile lor. Acestia au fost acuzati pe nedrept si urmariti penal pentru violarea si agresarea unei femei in Central Park.

Hollywood

Actiunea acestui serial are loc in perioada de aur a Hollywood-ului. Intregul scenariu se concentreaza pe actori, regizori fictivi, regizor reali care vor sa isi indeplineasca visul.

Unorthodox

Este un serial care se invarte in jurul unei tinere domnisoare. Aceasta a fost crescuta intr-o comunitate evreiesca. Protagonista salariului este rebela si refuza sa accepte obiceiurile impuse de familia sa.

Formula 1: Drive to survive

Asa cum te-ai astepta este un film despre piloti, manageri si patroni a diferitelor echipe de Formula 1. Serialul documentar este impartit in 20 de episoade care tin cu sufletul la gura pe toate persoanele care urmaresc serialul.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *