3 zodii care mint fara regret

3 zodii care mint fara regret

Unele persoane pot avea parte de principia solide in timp ce altii mint fara regret. Acestea fac asta fara sa stea prea mult pe ganduri si se obisnuiesc asa si iti va fi tare greu sa te mai increzi in ele.

Adevarul iese mereu la iveala fara sa iti dai seama de asta. In cele de mai jos vei descoperi cateva semne zodiacale care minte foarte mult si care fac asta fara sa clipeasca.

Iata care sunt cele 3 zodii care mint fara regret

Pesti

Pestii tind sa minta atunci cand vine vorba de viata lor. Acest lucru reprezinta pentru ei un mecanism defensive astfel incat nimeni sa nu afle aspecte din viata lor personala. Nativul Pesti nu considera ca este deloc gresit sa spuna minciuni si este de parere ca mai degraba scopul scuza mijloacele si prefera sa ascunda adevarul si sa pastreze misterul.

Nativii Pesti mint ori de cate ori au ocazia si nu se tem sa faca asta. Acestia prefera sa ascunda adevarul daca asta ii va ajuta sa dea bine in fata privitorului.

Balanta

Balantele sunt cunoscute pentru faptul mint destul de des si ca apeleaza la inselatorii. Nu fac asta in mod intentionat insa atunci cand sunt puse in situatii dificile si nu stiu cum sa iasa din ele incepa sa minta fara oprire. Minciunile pe care le spun sunt o solutie pentru ele de a scapa de momentul in care se afla. Cert este ca aceasta modalitate le va ajuta sa iasa din incurcatura si le va face sa se simta mult mai stapana pe situatie.

Balantele sunt acele persoane in care nu te poti incredere si care vor stii cum sa iasa din orice situatie cu o minciuna. Nu spun adevarul si nu poti sa crezi in cuvantul lor.

Scorpion

Scorpionii sunt fermecatori si pot cuceri pe oricine cu cea mai mare rapiditate. Acestia vor impresiona si vor atrage atentia incercand sa para ceea ce nu sunt. De cele mai multe ori isi vor ascunde personalitatea. Fie ca este vorba despre ei sau despre persoanele din jur nu se vor gandi de doua ori inainte sa spune o minciuna mai ales atunci cand le va aduce atat de multe beneficii.

Nativul Scorpion stie cum sa atraga atentia chiar daca este necesar sa minta pentru asta.

Rac

Femeia Rac este usor de influentat si nu se simte sigura pe ea atunci cand se afla in mijlocul unei discutii in contradictoriu. Din aceasta cauza femeia Rac va minti ori de cate ori va fi necesar. Vei vedea cum aceasta iti va spune tot ce vrei sa auzi cu zambetul pe buze chiar daca nu este tocmai adevarat.

Femeia Rac va minti ori de care ori va fi necesar pentru a iesi din incurcatura sau pentru a face o  impresie buna persoanelor din jur. Aceasta nu se teme sa spuna minciuni ca sa iasa din incurcatura. Nu trebuie sa te increzi in cele spuse de ea.

Toate zodiile mentionate mai sus te vor minti ori de cate ori vor avea ocazia.

 

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *