Cum sa inveti engleza usor si rapid

Cum-sa-inveti-engleza-usor-si-rapid

Este posibil sa inveti limba engleza foarte repede? Este posibil sa vezi imbunatatiri masive in numai 2-3 luni? Sigur ca da. Poti invata engleza online rapid si usor. Dar, desigur, pentru a face imbunatatiri masive, trebuie sa fii dornic sa inveti, si sa acorzi putin timp si energie, mai ales atunci cand decizi sa faci cursuri de engleza. Iata primii pasi care te vor ajuta sa inveti engleza rapid.

Pentru a invata engleza rapid, incearca sa inveti cuvinte si fraze care sunt folositoare

Nu trebuie sa inveti cuvinte pe care nu le vei folosi (cel putin nu pentru moment). Asta inseamna ca trebuie sa inveti doar ceea ce iti va folosi pentru o vacanta, interviu sau orice alt motiv pentru care iti trebuie limba engleza. Invata doar minimul si economieste timp in procesul de invatare.

Invata un vocabular util si concentreaza-te asupra a ceea ce se numeste “lista de frecventa”. Meditatorii si companiile care ofera cursuri engleza, au alcatuit liste de frecventa cu cele mai folosite cuvinte in comunicare, care sunt in general grupate pe teme. In functie de obiectivele tale, exista diverse liste de vocabular pe care trebuie sa le inveti. Daca vrei sa inveti rapid limba engleza pentru a merge in vacanta intr-o tara vorbitoare de limba engleza, vei primi o lista de vocabular pentru turism.

Fa practica cu nativii, indiferent de nivelul tau

Practic, nu trebuie sa iti fie teama sa te arunci in discutii in limba engleza, chiar daca nu o cunosti. Practica unei limbi este cel mai bun mod de a invata repede. Dar cum practici limba engleza intr-un oras mic, unde vorbitorii de engleza sunt putini?

Exista multe site-uri de corespondenta lingvistica, si astfel poti invata engleza online. Aceste site-uri iti permit sa gasesti corespondenti in strainatate (de preferinta nativi) si sa discuti cu ei prin Skype. Aceasta metoda se numeste tandem lingvistic. Este cea mai buna metoda de a invata engleza rapid si usor. Discuta aproximativ o ora pe zi cu un vorbitor nativ de limba engleza (o jumatate de ora in limba lui, o jumatate de ora in a ta), si vei vedea ca este posibil sa inveti engleza repede, fara a fi nevoie sa parasesti locuinta pentru a merge la cursuri.

Distreaza-te in timp ce inveti

Invatarea unei limbi nu ar trebui sa fie o povara. Cu toate acestea, de multe ori oamenii simt ca este greu, pentru ca folosesc o metoda gresita. Este important sa iti obisnuiesti urechea cu limba engleza, sa distingi diferitele nuante de pronuntie, sa inveti un nou vocabular. Pentru a invata folosind o metoda distractiva poti sa:

  • asculti radio in limba engleza
  • vezi un film in limba engleza
  • urmaresti o emisiune tv
  • asculti audiobook-uri
  • joci jocuri video in limba engleza
  • urmaresti canalele youtube

Lasa gramatica pentru mai tarziu

Desi gramatica este utila pentru intelegerea mecanismelor unei limbi, aceasta nu este esentiala. Cel putin, nu la inceput. Nu este nevoie sa cunosti imediat toate regulile gramaticale. De fapt, gramatica iti poate afecta expresia orala (nu ai timp sa te gandesti la gramatica atunci cand vorbesti) si motivatia.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *