Obiective turistice in Romania

 

Romania ne pune la dispozitie foarte multe obiective turistice. In tara noastra ai putea avea parte de destinatii spectaculoase care te vor lasa fara cuvinte. In cele de mai jos vei gasi un mic ghid cu cele mai frumoase obiective turistice din Romania

Transalpina

Este un obiectiv turistic extrem de vizitat deoarece reprezinta cel mai inalt drum rutier din Romania.

Transfagarasan

Tranfagarasanul se numara printre cele mai frumoase obiective turistice. Pe intregul traseu te vei putea bucura de peisaje superbe. Lacul glaciar Balea , cascada Balea , lacul Vidraru si barajul Vidraru sunt cele mai deosebite.

Cascada Bigar

Cascada Bigar este cea mai frumoasa din tara noastra. Este considerata o cascaada unica in lume si se bucura de un real succes atat in randul romanilor cat si in randul strainilor.

Delta Dunarii

Delta Dunarii este cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Aici vei avea parte de cea mai mare suprafata compacta din stuf dar si cea mai mare biodiversitate de pe planeta.

Cetatea Alba Iulia

Este cea mai mare cetate din Romania. Cetatea Alba Iulia este una dintre cele mai vizitate obiective turistice. Inainte de a merge in cetate este recomandat sa faci un tur pe strazile Cetatii, vei ramane impresionat de frumusetea acestora.

Cimitirul Vesel

Acest cimitir se va transforma intr-o adevarata experienta de viata. Cimitirul Vesel din Sapanta  se bucura de admiratia romanilor dar si a strainilor. Oamenii de pretutindeni vin sa viziteze acest cimitir celebru.

Manastirea Curtea de Arges

Aceasta manastire este o adevarata capodopera arhitecturala a Romaniei. Este foarte cunoscuta si este un obiectiv turistic apreciat mai ales din cauza legendei romanesti “ Legenda Mesterului Manole”.

Salina Turda

Eset considerata un muzeu de istorie a mineritului in sare. Este un obiectiv turistic care starneste curiozitatea din cauza faptului ca este un muzeu neobisnuit intr-o mina de sare.

Vulcanii Noroiosi

Vulcanii noroiosi sunt considerati a fi minunea naturala a Romaniei. Nu trebuie sa ii ratezi deoarece sunt unici in Europa.

Castelul Bran

Castelul Bran este cunoscut in lumea intreaga ca fiind castelul lui Dracula. Este un obiectiv turistic celebru si vizitat anual de foarte multe persoane datorita legendei ” Legenda Contelui Dracula”.

Castelul Peles

Castelul Peles este fosta resedinta regala. Acesta este extrem de vizitat deoarece oamenii isi doresc sa vada castelul care a fost construit pentru a fi resedinta de vara a regilor Romaniei.

Lacul Rosu

Legendele lacului Rosu sunt multiple dar cea mai recunoscuta este aceea ca aici s-a scufundat o padure. Este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Harghita.

Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov este cea mai bine pastrata cetate din Transilvania.  Este extrem de vizitata in special datorita stilului arhitectonic.

Lacul Sfanta Ana

Este singurul lac vulcanic din Romania. Este vizitat atat de romani cat si de strainii care sunt curiosi sa il descopere.

Canzanele Dunarii

Este cea mai frumoasa zona a Defileului Dunarii. Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice este chipul lui Decebal sculptat in stanca. Aici te vei putea plimba pe Dunare cu barca.

Sighisoara

Sighisoara este un oras situat in inima Transilvaniei. Ceea ce o face atat de unica este ca se numara printre putinele cetati inca locuite.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *