5 cele mai importante orase cu atractii turistice unice in Europa

eiffel-tower

Europa abunda in atractii si obiective turistice unice, de o frumusete covarsitoare. Vacantele nu ofera intotdeauna oportunitatea de a le vizita, din considerente logice si practice, de cele mai multe ori. De regula, in vacanta de vara se pleaca in statiuni turistice de litorar, iar pentru vacanta de iarna cei mai multi turisti isi indreapta atentia catre statiuni montane care ofera oportunitati pentru practicarea sporturilor dedicate acestui anotimp.

In ideea in care exista si categoria turistilor care isi doresc sa viziteze  cat mai multe obiective turistice europene, specialistii de la agentia de turism Tourex.ro (http://tourex.ro/super-oferte/) recomanda drept cea mai buna optiune city break-urile. Intr-un interval de 3 zile pot fi vizitate orasele preferate si tot ceea ce ofera acestea mai atractiv din punct de vedere turistic.

5 idei pentru cel mai atractiv city break Europa

City break Londra

Un city break Londra, de exemplu, reprezinta optiunea ideala de a vizita Palatul Parlamentului (House of Parliament sau Palatul Westminster) si Turnul Londrei, sau de a vedea schimbarea garzii de la Buckingham. Mai mult de atat, turistii care ajung in Londra pot sa viziteze obiective turistice fara sa plateasca taxe de intrare – intre altele,  este vorba despre Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Victoria&Albert, celebrul British Museum si National Gallery.

City break Paris

Variantele de city break Europa (http://tourex.ro/city-break/) includ, de asemenea, vizitarea orasului Paris, o destinatie in care orice impatimit de turism ar trebui sa ajunga macar o data in viata pentru a se bucura, intre altele, de panorama pe care o ofera Turnul Eiffel, o vizita la Palatul Versailles,  vizitarea galeriilor din Muzeul Luvru, a celei mai mari catedrale din lume – Notre Dame.  Paris ofera o suita unica de obiective turistice, multe dintre acestea putand fi vizitate in cadrul unui city break.

City break Barcelona

Un alt oras european care ofera atractii turistice inedite ce pot fi vizitate in doar trei zile este Barcelona. Sagrada Familia – capodopera ce poarta semnatura marelui Antoni Gaudi -,  Aquarium Barcelona situat pe malul Marii Mediterane – locul in care se pot vedea numeroase animale maritime din emisfera sudica -, Parcul Montjuic ce ofera o panorama unica a orasului, Muzeul Pablo Picasso, cu o colectie impresionanta semnata de Pablo Picasso, Camp Nou si Muzeul FC Barcelona – stadionul echipei FC Barcelona, sunt doar cateva dintre atractiile orasului care atrag precum un magnet turisti din intreaga lume.

City break Varsovia

Din lista cu destinatii de city break-uri europene nu trebuie sa lipseasca nici orasul Varsovia.  Orasul polonez al carui Centru Vechi impresioneaza turisti de pe intreg mapamondul, ofera oportunitati pentru vizitarea a numeroase obiective turistice. Pentru a se aminti doar cateva, cu mentiunea ca lista nu este exhaustiva,  – Plac Zamkowy Palatul Regal, Palatul de pe insula – Park Lazienky, Splaiul Vistulei – Bulwar Jana Karskiego, Muzeul Insurectiei, Muzeul National, Muzeul de Arta Moderna, Fryderyk Chopin Muzeu, Marie Curie Muzeu.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *