Orase din Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Orase din Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Iti plac calatoriile? Ai nevoie de o mica vacanta in care sa uiti de griji si sa poti iesi din rutina de zi cu zi? Atunci trebuie sa iti cumperi un city break undeva printr-un oras din Europa. Orienteaza-te catre locuri care nu sunt atat de cunoscute si care merita sa fie explorate.

Acestea sunt destinatiile in care trebuie sa ajungi

Paris – Franta

Parisul este unul dintre cele mai mari orase din Europa si este traversat de raul Sena iar asta il face ideal pentru toti indragostitii. De indata ce ajungi in Paris nu trebuie sa ratezi Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Muzeul Luvru, Muzeul Varsailles, Gradinile Luxembourg dar si multe altele.

Parisul este o destinatie pe care trebuie sa o vezi macar o data in viata.

Pisa – Italia

Atunci cand spui Pisa te gandesti la acel turn inclinat atat de vestit. Cei mai multi turisti viziteaza Italia pentru acest turn atat de celebru. Constructia turnului a fost inceputa in anul 1173  iar datorita solului nisipos  constructia s-a inclinat. Domul din Pisa este o alta atractie turistica pe care nu trebuie sa o ratezi. Palatul Gambacorti din Pisa a fost construit in secolul al XIX-lea de catre familia Gambacorti.  Este un palat in care te vei simti ca intr-o alta epoca.

Barcelona – Spania

Barcelona este capitala Spaniei care se atrage an de an numerosi turisti.  Orasul lui Gaudi impresioneaza prin frumusetea cladirilor si coloristica acestora.  Principalele atractii turistice din Barcelona sunt: Sagrada Familia este o constructie inceputa in anul 1882 care nu a fost finalizata nici pana in prezent.

Parcul Guell este o atractie turistica impresionanta in care vei gasi o soparla celebra din mozaic.  Parcul de distractii Tibadabo este un loc pe care nu trebuie sa il ratezi.  O alta atractie turistica este Aquarium care gazduieste 11.000 de animale acvatice din 450 de specii. Principala atractie a acestui parc acvatic o reprezinta tunelul transparent de sub apa.  Aici poti vedea rechini, pisici de mare sau pestisori.

Dublin – Irlanda

Dublin este o capitala cu o istorie captivanta. Este un oras in care vei avea acces la biserici medievale, la muzee si la vikingi.  Principalele atractii turistice din Dublin sunt Guinness Storehouse – o faimoasa berarie irlandeza. Aceasta expozitie se desfasoara pe 7 etaje iar la ultimul etaj poti savura o bere delicioasa.  Castelul Dublin este un alt loc in care trebuie sa ajungi.  Castelul a fost construit in anul 1204 iar in prezent este deschis publicului. Aici poti vizita Capela Regala, Biblioteca Chester Beatty dar si multe altele.

Londra – Marea Britanie

Londra este un oras impresionant. Aici te poti bucura de cateva zile superbe in care vei avea ce sa vizitezi. Atractiile turistice moderne nu fac decat sa te atraga tot mai mult. Celebrul London Eye sau Turnul Londrei iti vor oferi o experienta minunata. Daca vrei sa te bucuri de ceva mai exclusivist atunci te invit sa vizitezi muzeul figurilor de ceara din Londra. Poti avea parte de momente de distractie maxima in Planetarium sau frica in Camera Groazei.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *