Rasnov – atractie turistica de prin rang

orasul rasnov

In fiecare vara, oraselul Rasnov organizeaza Festivalul Medieval al Cetatii, festival in cadrul caruia se strang cateva mii de oameni pentru a vizita cetatea si pentru a se transpune vreme de cateva ore intr-o perioada de timp de mult apusa: parada costumelor de epoca, concertele de muzica la flaut, vioara, mandolina si alte instrumente clasice, gravurile, expozitiile de arme, bancheturile si turnirurile sunt cele mai mari atractii ale festivalului.

cetatea rasnov Cu toate acestea, turistii vin aici in toate anotimpurile. Primaria si consiliul local au ajutat la dezvoltarea recenta a infrastructurii de cazare Rasnov, atragand investitori straini, si incurajand localnicii sa aplice la fonduri structurale europene. A crescut  si concentratia de evenimente culturale si artistice deosebit de mult, tocmai pentru a transforma orasul intr-o veritabila sursa de atractii, comparabila cu alte localitati/statiune dimprejurul Brasovului, cum sunt Predeal, Bran, Meeciu, Sinaia sau Poiana Brasov.

Pe langa festivalul medieval deja amintit, mai au loc aici Festivalul de filme de scurt metraj, Festivalul “Turnirul Cetatilor”, un festival al groazei si unul de muzica rock. In plus, pentru amatorii de sporturi extreme si de aventuri se pot inchiria ATV-uri, biciclete, sau se pot lua lectii de calarie.

Cei care vin de departe au numeroase optiuni de cazare, incepand de la Hoteluri, pana la campinguri ingrijite si curate in imediata apropiere a cetatii. Nici pensiunile nu lipsesc, acestea constituind o retea de case particulare sau vile special construite in acest scop, care ofera conditii excelente la preturi mai bune decat cele solicitate de hoteluri. O astfel de pensiune Rasnov este Casa Georgescu, aflata chiar la intrarea in oras dinspre Predeal, locatie care faciliteaza un acces usor catre atractiile promise de oras, oferind de asemenea un cadru linistit si elegant pentru relaxare.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *