Cele 15 carti pe care o femeie puternica ar trebui sa le citeasca

Cartile de dezvoltare personala au castigat teren pe piata din Romania. Doamnele si domnisoarele din toate colturile lumii isi doresc sa aiba parte de o lectura prounda, motivationala de pe urma careia sa poata acumula noi cunostinte. Iata in cele de mai jos 15 carti pe care o femeie puternica ar trebui sa le citeasca:

What We’re Told Not to Talk About scrisa de Nimko Ali

Nimko Ali discuta deschis in cartea sa despre problemele femeilor de pretutindeni, despre mutilarea genitala, despre orgasmele bune si rele dar si despre dificultatile prin care treci la menopauza sau despre modul in care experienta sarcinii variaza de la o comunitate la alta.

Puterea prezentului scrisa de Eckhart Tolle

In aceasta carte avem parte de un mesaj simplu daca alegem sa traim in prezent avem sansa de a avea o viata fericita. Pentru a putea trai fericit trebuie sa stii daca imaginea pe care o ai despre realitate este cea mai adecvata.  Trebuie sa iti raspunzi la doua intrebari: cine suntem? Care este puterea noastra reala?. In momentul in care vei inceta cu critica si vei accepta realitatea te vei elibera de rautate si vei face loc iubirii , bucuriei si pacii.

Puterea extraordinara a subconstientului tau scrisa de  Joseph Murphy

Invataturile din aceasta carte sunt foarte practice deoarece explica modul in care omul ar trebui sa gandeasca pentru a obtine ceea ce isi doreste. Prin tehnicile prezentate aici vei putea sa te conectezi la puterea subconstientului tau astfel incat sa obtii rezultatele mult visate. Omul devine ceea ce gandeste din acest motiv un om este trist si altul este fericit.

Feminists Don’t Wear Pink: and other lies scrisa de Scarlett Curtis

Este o colectie de scrieri din partea unor femei extraordinare, de la actrite pana la adolescente. Fiecare dintre aceste femei te vor invata cum sa te explorezi si sa te cunosti cu adevarat. Aceasta carte va reusi sa te amuze, sa te surprinda si sa te inspire in acelasi timp.  Dupa ce vei citi aceasta carte vei reusi sa iti cunosti mai bine personalitatea decat ti-ai imagina.

Everything I know about love scrisa de Dolly Alderton

Vei citi aceasta carte cu sufletul la gura. Este perfecta pentru o vacanta de un weekend in care iti doresti sa te relaxezi. Aceasta carte este despre intalniri proaste , despre prieteni buni si despre cunoasterea faptului ca nu esti singur ci ca esti de ajuns.

Vei afla tot ce iti doresti despre dragoste , despre maturitate si despre speranta.

Secretele succesului scrisa de Dale Carnegie

Dale Carnegie spunea ca „succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut“.

Oamenii isi doresc de cele mai multe ori o cariera, prieteni de incredere, o familie dar si multe altele. Motivele pentru care un om isi doreste ceva anume sunt strict personale, insa metodele prin care isi poate atinge obiectivul sunt in general aceleasi.  In aceasta carte vei gasi metodele prin care iti poti indeplini visurile.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *