Dubai – o noua destinatie preferata de romani

Dubai este noua destinatie preferata de romani. Numarul turistilor romani care au calatorit in Dubai a crescut in primul trimestru din 2019 cu 24% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Dubai este cel mai populat oras al Emiratelor Arabe Unite, avand peste 2.5 milioane de locuitori. Printre cele mai importante atractii turistice mentionam:

Burj Khalifa

Este o importanta atractie turistica avand 828 metri. Aceasta este cea mai inalta cladire construita vreodata de om. Cladirea are cele mai multe etaje, 160 la numar si cele mai rapide lifturi din lume ( 64 km/h). Burj Khalifa a fost construit intre 21 septembrie 2004 si a fost finalizat pe 1 octombrie 2009. La etajul 124 te vei afla la 450 m inaltime si vei avea parte de o vedere de 360 de grade asupra intregului oras.

Dubai Mall

Dubai Mall este situat chiar langa Burj Khalifa si are peste 1200 de magazine si 150 de restaurante. In plus aici vei putea vizita cel mai spectaculos aquarium din lume Aquarium and Underwater Zoo.

Palm Jumeirah

Este una dintre cele mai mari insule artificiale create vreodata si singura care este in forma de palmier. Poti inchiria un tur cu vaporasul in jurul insulei sau pur si simplu sa o vizitezi.

Dubai Creek

Dubai Creek este locul ideal in care te vei putea plimba ore intregi in aer liber. Aici vei gasi bijuterii din aur , mirodenii si textile de cea mai buna calitate.

Dubai Marina

Este o zona cunoscuta pentru pasionatii de yachting. Poti face oricand o plimbare pe langa toate aceste yachturi sau sa alegi o croaziera cu unul din ele.

Burj Al-Arab

Este al patrulea cel mai inalt hotel din lume.  Burj Al-Arab este un hotel de super-lux , mai exact de 5 stele.

In plus in anul 2019 urmeaza sa mai fie deschise : Dubai Arena – o arena multifunctionala de ultima generatie care se intinde pe 46.000 mp, Muzeul viitorului – aici vor fi expuse cele mai mari inovatii, prototipuri si inventii ale planetei, Biblioteca Mohammed Bin Rashid – va contine colectii specializate ale celor mai recente carti, Madame Tussauds – muzeul figurilor de ceara, Nakheel Mall – are peste 418.000 mp in care vei avea acces la preparate culinare sau poti face cumparaturi, Night Souk – cea mai mare piata nocturna, Dubai Festival Plaza – o noua destinatie cumparaturilor, Cityland Mall – un proiect inspirat din natura cu 250 de magazine, 75 de restaurant si cinematografe.

Pentru anul 2020 , Dubai are tot la fel de multe planuri pentru exitindere si pentru dezvoltare. Acest oras a ajuns sa aiba parte de o crestere economica considerabila.

Dubai a ajuns dintr-un simplu oras din desert la orasul superb si dezolvat care este astazi. De-a lungul timpului acesta s-a ridicat mai inalt si mai semet care oricare altul. O vacanta in Dubai va impresiona pe oricine. Oamenii din toate colturile planetei aleg Dubai pentru tehnologia moderna, frumusetea orasului  dar si pentru peisajele sublime pe care acest oras le ofera.

Alege Dubai daca iti doresti o destinatie de vis.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *