Shakira si Gerard Pique s-au despartit

Shakira si Gerard Pique s-au despartit
4/5 - (4 votes)

Shakira si Gerard Pique s-au despartit. Cei doi au impreuna doi  copii, Milan si Sasha si sunt impreuna de peste 11 ani.

“Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”,  se arata in comunicatul celor doi.

Vestea celor doi a socat intreaga lume

Cei doi au confirmat despartirea iar artista a spus ca nu mai este loc de impacare. Cei doi nu au fost niciodata casatoriti iar asta face totul sa fie mult mai usor. Va urma un process in urma caruia se va stabili ce se intampla cu cei doi baietei ai cuplului.

Artista are o avere estimate la 300 de milioane de dolari iar problema baniilor nu se va pune intre cei doi.

„Nu e cale de întoarcere: cântăreața din Columbia şi fotbalistul blaugrana au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Ei nu sunt căsătoriți, dar trebuie văzut cum îşi împart bunurile comune. Sursele noastre susțin că niciuna dintre părți nu pretinde bani de la cealaltă, dar vor fi multe probleme legate de custodia copiilor„ au anuntat jurnalistii de la El Economista.

Shakira a luat o decizie drastic si a spus ca are de gand sa plece din Catalonia alaturi de cei doi copii ai ei. „Artista nu vrea să mai stea în Barcelona. Nu are prieteni sau familia acolo, în afară de rudele lui Pique. Mai mult decât atât, Fiscul o urmăreşte de câțiva ani, așa că Shakira a decis să se mute în altă țară. Împreună cu copiii ei, bineînțeles„ a mai spus sursa citata.

Shakira are o stare de sanatate buna

Inainte sa confirme despartirea, au aparut cateva fotografii in presa cu Shakira in varsta de 45 de ani intr-o ambulanta in apropierea casei sale din Barelona. Shakira si-a asigurat fanii ca starea ei de sanatate este una buna si ca persoana care a avut nevoie de ingrijiri speciale a fost tatal ei, Wollian Mebarak Chadid.

„Primesc o mulţime de mesaje despre faptul că am fost fotografiată recent într-o ambulanţă, în Barcelona. Voiam să vă spun că sunt fotografii de weekendul trecut, când tatăl meu a suferit o căzătură gravă. L-am însoţit la spital, în ambulanţă, unde se recuperează acum. Vă rog să ne trimiteţi toate gândurile bune. Vă mulţumim enorm că ne oferiţi, la fel ca întotdeauna, dragostea şi sprijinul vostru!”,  a spus Shakira.

Shakira l-a intalnit pe Gerarg Pique in timp ce filma pentru clipul la hitul ei Waka Waka.  „Dar când am văzut clipul, m-am gândit ‘Hm, tipul ăla e destul de drăguț’. Iar apoi cineva a decis să ne facă cunoștință.” Spunea Shakira la un moment dat.

Chiar daca au fost impreuna timp de 11 ani, Shakira nu a luat in calcul posibilitatea de a se casatori cu Pique „Ca să-ți spun adevărul, căsătoria mă sperie foarte tare. Nu vreau să fiu văzută ca ‘Soția’”, a mai spus aceasta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *