7 reguli pe care Bella si Gigi Hadid le-au respectat cu sfintenie

7 reguli pe care Bella si Gigi Hadid le-au respectat cu sfintenie
4.2/5 - (4 votes)

Bella si Gigi Hadid sunt populare su apreciate la nivel mondial dar pentru a ajunge aici au avut parte de o copilarie stricta cu reguli foarte bine stabilite de mama lor, Yolanda. Poate ca din exterior cele doua par a avea o viata perfecta, dar se pare au avut parte de o copilarie destul de stricta cu reguli foarte bine stabilite.

Yolanda la randul ei, a fost model si si-a dorit ca fetele ei sa aiba parte de succes si sa urmeze cateva reguli stricte in acest sens.

Iata care sunt cele 7 reguli pe care cele doua surori le-a urmat

  1. Fetele nu au avut voie sa faca modeling pana la 18 ani

Cu toate ca Bella si Gigi au facut modeling dintotdeauna, ele nu au avut voie sa ia contact cu aceasta lume pana nu au devenit majore.

„Nu am vrut ca lumea sa le judece pentru aspectul lor. Am vrut sa se simta bine in pielea lor si sa ramana autentice”, a spus Yolanda.

  1. Yolanda nu a lasat-o pe Gigi sa faca volei

Cu toate ca Gigi a vrut sa faca volei la un moment dat, mama ei a refuzat. Voleiul este un sport masculine care dezvolta corpul intr-un anumi fel iar modelingul este total opusul.

„Trebuie sa isi construiasca o cariera, iar pentru asta, e nevoie sa renunte la anumite lucruri”, a comentat mama ei intr-un interviu. „Fetele care joaca volei se antreneaza chiar si patru ore pe zi si mananca la fel de mult ca un barbat. Eu vreau ca Gigi sa se dezvolte ca o femeie”,  a mai spus Yolanda.

  1. Mama celor doua le-a dus frecvent la ferma familiei

Yolanda a mai spus ca isi doreste ca fetele ei sa ramana  „cu picioarele pe pamant”.  Aceasta si-a dorit ca fetele sa fie stabile din punct de vedere emotional dar si sa nu uite unde au crescut si de unde au pornit.

  1. Fetele nu au fost laudate pentru frumusetea lor

Chiar daca cele doua surori sunt frumoase, mama acestora nu a pus niciodata accentul pe acest detaliu.

„Ascultati-ma, sunt mii de fete mult mai frumoase decat voi, dar voi aveti un caracter frumos. Trebuie sa va diferentiati devenind adevarate modele de urmat”, a spus Yolanda.

Fostul model este de parere ca a-ti respecta orele de intalnire sau a fi politicos cu cei din jur este mai  important decat orice altceva.

  1. Respectul este o calitate esentiala

Yolanda a spus in repetate randuri ca atitudinea de diva este lucrul pe care il dispretuieste cel mai mult.

„Modellingul este un business superficial. La finalul zilei, frumusetea se duce, dar caracterul si respectul aratat celorlalti ramane”,  a spus mama clor doua surori.

  1. Yolanda a vrut ca cele doua fete sa foloseasca prezenta din social media in scop pozitiv

„Cand eram eu model, nu eram o voce, ci doar un chip frumos. In ziua de azi, lucrurile s-au schimbat. Au la dispozitie platforme prin care pot ajunge la oameni din toata lumea. De aceea, trebuie sa isi asume rolul de model demn de urmat.” a spus aceasta.

  1. Timpul petrecut in familie nu poate fi sacrificat

„Nu conteaza ca e noapte, dupa un job solicitant sau inainte de acesta. Ne-am facut promisiunea ca nu vom renunta la timpul petrecut in familie”,  a incheiat Yolanda.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *