Amal Clooney a vorbit despre casnicia ei cu George Clooney

Amal Clooney a vorbit despre casnicia ei cu George Clooney

Amal Clooney nu prea ofera detalii despre viata ei personala dar a vorbit recent despre casnicia ei cu starul de la Hollywood, George Clooney.

Avocata in varsta de 44 de ani, s-a casatorit cu George Clooney, in Venetia in anul 2014. Cei doi au doi copii impreuna, gemenii Alexander si Ella de patru ani.

Amal a aparut in revista Time “ 12 femei ale anului”

Amal a vorbit despre publicatia americana si despre motivatia din spatele carierei sale. „Cu tot ceea ce se întâmplă în prezent în lume, vreau să am un răspuns bun atunci când copiii mei mă vor întreba ce am făcut” a spus Amal.

Aceasta a vorbit si despre relatia cu partenerul ei si a spus ca mariajul lor este unul minunat. „Soțul meu este un partener care îmi oferă o inspirație uimitoare și susținere și avem un cămin care este plin de iubire și râsete. Este o bucurie mai mare decât mi-aș fi putut imagina”, a spus Amal.

„Mă simt norocoasă că am găsit o iubire atât de mare în viața mea și că sunt mamă – în acest fel îmi găsesc echilibrul. În ceea ce privește celebritatea tot mai mare, cred că tot ce pot să fac este să direcționez atenția asupra lucrurilor care sunt importante. Acest lucru este în mod clar în beneficiul unor clienți”, a mai spus aceasta.

George Clooney nu s-a lasat mai prejos si in trecut a declarat si acesta cum si-a dat seama ca Amal este aleasa inimii sale. „Nu am vrut să mă căsătoresc. Nu am vrut să am copii. Iar apoi acest om minunat a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Am știut din prima clipă în care am întâlnit-o că totul va fi diferit”, a spus George. „Adevărul este că am întâlnit această femeie uimitoare, care m-a lăsat fără respirație. Era inteligentă și amuzantă, frumoasă și blândă. M-am îndrăgostit până peste cap”, a mai spus acesta.

„Ne-am logodit după câteva luni și ne-am căsătorit în primul an după ce ne-am cunoscut. M-a surprins și pe mine mai mult decât pe oricine altcineva și toată lumea a fost surprinsă”,  a mai marturisti George.

George a mai spus ca a asteptat pana dupa varsta de 50 de ani sa devina tata deoarece a asteptat sa gaseasca persoana potrivita. „Sunt unii oameni care au acest scop: ‘Trebuie să fac copii.’ Nu a fost și scopul meu”, a mai spus Clooney. „Nu îmi priveam viața spunând ‘Viața mea va fi neîmplinită fără copii.’ Simțeam că am o viață plină”,  a mai adaugat starul. „Am întâlnit-o pe Amal și am realizat că viața mea era destul de goală.

Apoi au apărut acești doi copii și am realizat dintr-o dată cât de goală era, de fapt, viața mea”, a spus actorul.

Mai mult de atat George a vorbit despre momentul in care el si sotia sa au aflat ca vor avea gemeni. „Nu am știut că vom avea gemeni. E momentul acela când mergi la doctor și scoate o foaie de hârtie care este sonograma și spune ‘Poftiți. Este un băiețel’. Iar eu zic ‘Fantastic, un băiețel.’ Apoi spune ‘Iar celălalt este fetiță’”, a spus George.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *