Epilator Philips HP6401 – cel mai bun produs de epilat?!

Epilator Philips HP6401 – cel mai bun produs de epilat?!

Atunci cand Philips a lansat gama de ingrijire personala care continea epilatorul HP6400, o buna parte dintre competitorii de atunci a trebuit sa se declare invinsa. Pur si simplu produsul respectiv era mai bun, mai ieftin si mai rezistent decat toate celelalte produse (de calitate) existente pe piata la momentul respectiv. Epilatorul Philips HP6401 este versiunea imbunatatita si totodata, fratele mai mare al produsului mai sus amintit.

Haideti sa vedem ce anume are in plus fata de versiunea sa anterioara:

  • vine echipat cu 20 de pense;
  • manerul este ergonomic, astfel ca nu exista sanse ca epilatorul sa fie scapat din mana.
  • cablul de alimentare e suficient de lung cat sa permita conectarea la reteaua electrica fara a crea probleme.

La HP6401, pensele sunt mai bine aranjate, lucru confirmat de altfel de mai toti cei care au cumparat deja acest epilator. Aranjate intr-un mod care permite smulgerea direct de la radacina, epilatul e mai mult mai putin dureros, mai ales ca intregul proces e mult mai eficient. Daca la celelalte produse similare, dotate tot cu 20 de pense, mai raman fire de par razlete, la acest epilator Philips nu se intampla asa ceva.

Alte caracteristici tehnice

Ziceam mai sus ca procesul de indepartare a parului e mai rapid, nu? Acest lucru se datoreaza si faptului ca epilatorul are un motor capapbil sa faca fata cu succes la 2 viteze: una are o frecventa de 600 de smulgeri pe minut iar cealalta, pentru o epilare mai rapida, are o frecventa de 720 de smulgeri pe minut.
In plus, elementul caruia modelului HP6400 ii lipsea cu desavarsire dar care la epilatorul Philips HP 6401 exista, capul special pentru o epilare mai eficienta, face ca indepartarea parului sa aiba loc fara ca ea sa lase in urma fire rebele, razlete, asa cum se intampla in cazul folosirii unor epilatoare de mai proasta calitate.

Desi nu are incorporata tehnologia Wet&Dry, acest aparat are un cap lavabil, lucru care permite utilizatorilor sa il curete si sa il igienizeze destul de usor. Desigur, este interzis contactul cu apa in timp ce acesta functioneaza, insa aceasta este mai mult o masura de siguranta, dat fiind faptul ca epilatorul functioneaza numai conectat la reteaua electrica.

Una peste alta, acest epilator Philips HP6401 este un produs care isi merita banii. Este cu aproximativ 35 de lei mai scump decat fratele sau mai mic, insa date fiind conditiile descrise mai sus, achizitionarea acestuia este in mod clar recomandata in detrimentul modelului HP6400.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *