Uscator de par Philips HP8103 – ieftin si performant [Review]

Uscator de par Philips HP8103 – ieftin si performant [Review]

Aruncand o privire peste caracteristicile tehnice ale uscatorului de par Philips HP8103, nu s-ar spune ca acest produs este unul profesional. In ciuda faptului ca este extrem de puternic (dovada in acest sens sta faptul ca el consuma circa 1400 de watti pe ora, in regim de functionare continua), el nu indica catusi de putin ca este unul dintre cele mai bune aparate din aceasta categorie.

Designul simplu, asemanator foehn-urilor comercializate prin anii 200 (tip), face ca el sa poata fi tinut si manevrat foarte usor.

Vorbim deci de un uscator profesional la doar 50 de lei? Ei bine, DA! Prietena mea, care intre noi fie vorba, e la fel de pretentioasa ca orice femeie careia ii pasa de aspectul ei personal, a fost multumita de el, dar mai ales de faptul ca are o duza stramta, special pentru ca aerul suflat sa fie concentrat si puternic.

Acum, in prima faza, cei 1400 de watti s-ar putea sa sperie utilizatorii, mai ales ca inca mai circula mituri despre fire de par arse din cauza uscatoarelor. Nimic mai fals in cazul acesta, mai ales ca Philips HP8103 are doua trepte de putere. Aerul propulsat este cald, dar nu fierbinte, fiind suficient pentru o uscare rapida. Desigur, in cazul firelor de par lungi, uscarea s-ar putea sa dureze mai mult, insa cel putin aveti siguranta ca firele de par vor fi protejate, indiferent de puterea rulata.

Ca o concluzie personala, uscatorul de par Philips HP8103 este unul dintre cele mai bune produse de ingrijire a parului din aceasta serie. Costul e de aproximativ 50 de lei, insa de banii acestia aveti garantia unui produs profesional, garantat de cei de la Philips.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *