Coafuri lejere sau cocuri vara aceasta

Coafuri cu impletituri

Vara, temperaturile cresc si mai ales daca ai parul foarte lung, acesta este foarte incomod  de tinut liber. Dar , oriunde ai pleca, parul trebuie sa fie impecabil si sa aiba o tinuta frumoasa si originala. Coada de cal este cea mai buna metoda de a purta parul foarte lung si totodata eleganta si curata, insa daca te-ai saturat de aceasta frizura sau pur si simplu vrei sa schimbi ceva la felul in care iti porti parul, trebuie sa incerci una dintre frizurile de mai jos.

O coada de peste pe cap, in diferite zone ale capului, este extrem de eleganta si o poti purta oriunde daca o accesorizezi cu o floare sau cu o diadema dupa preferinta. Poate fi extrem de lejera si de comoda dar sa fie si impresionanta pentru toata lumea, in special pentru faptul ca nu toata lumea se descurca sa realizeze asa ceva. Este intr-adevar mult mai simplu de realizat pe altcineva, insa poti sa o realizezi si singura. Primul pas este sa selectezi o suvita de par si sa o imparti in doua parti egale. Du suvita din mana dreapta peste suvita din mana stanga pentru a securiza inceputul impletiturii. Adauga apoi o mica parte dintr-o suvita partii celeilalte si adauga alte suvite din par exact ca la spicul normal. Este foarte usor  de realizat si e de efect. Tine minte : coada la inceput trebuie foarte bine securizata si tinuta strans pentru ca aceasta sa nu se desfaca pe parcurs.

Pana si clasica impletitura in 3 poate avea un efect spectaculos daca, in loc sa o faci coada in spate, o vei face intr-o parte. Daca ai putin par, este foarte bine sa o faci sa para mai voluminoasa, mai lejera si iti va oferi impresia unui volum de par mai mare. Insa chiar daca nu ai nevoie neaparata de un volum de par mai mare pentru ca esti printre norocoasele care au foarte mult par, e bine totusi sa ii oferi lejeritate asa cum este prezentat aici. Cum poti sa faci asta? Dupa ce ai impletit coada in 3, tine cu o mana de capatul de jos al cozii iar cu cealalta mana incepe din partea de sus a cozii sa tragi in exterior de coada. E foarte simplu si poti realiza acesta frizura in mai putin de 5 minute.

Aceasta este o alta metoda de a avea o coafura atat sofisticata cat si rapida si lejera foarte des folosita vara aceasta. Pare extrem de complicat insa iti trebuie doar putina imaginatie si multa dorinta si coafura ta va fi gata in foarte putin timp. Aceasta impletitura se poate realiza in mai multe parti ale capului, unde consideri ca ti se potriveste mai bine pentru evenimentul la care participi. Acesta este doar un model pentru a-ti explica modalitatea prin care obtii aceasta  coafura. Este o impletitura in 3, dar ceea ce este cel mai important este faptul ca este o impletitura inversa. Asadar, trebuie sa separi o suvita de par in trei parti aproximativ egale ca grosime si lungime, dar in loc sa le aduci una peste cealalta, trebuie sa le aduci una sub cealalta. Continui ca un spic in 3, dar adaugand alte mese de par sub cele deja formate. Dupa ce ai terminat aceasta operatiune si ai hotarat unde se va termina coada ta, trebuie sa tragi de laterale in asa fel incat sa o faci mai voluminoasa. Atentie !  Nu trage prea tare suvitele pentru ca mai apoi va trebui sa desfaci toata coada si sa repeti tot procedeul. Dupa ce ai terminat si cu aceasta parte, accesorizeaza cealalta parte a capului si esti gata sa fii admirata.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *