Ce nuante de par se poarta in 2012?

Coafuri indraznete pentru 2012

Femeia serenity sau femeia temperamento?

Dupa cum sustin stylistii, anul acesta se poarta ambele. Atat femeia serenity, calda, senina, luminoasa, romantica, gingasa, cat si femeia temperamento, inflacarata, pasionala, energica. Am sa incep prin a exemplifica unele culori si frizuri ce carazcterizeaza femeia serenity.

Femeia serenity: in  tendintele din 2012, pentru femeia romantica sunt indicate nuantele deschise, de la un castaniu mediu Coafuri 2012 - parul blondpana la un blond luminos. Totodata, nuantele trebuie completate cu suvite in culori care sa exprime perosnalitatea fiecarei femei. Nu suntem toate la fel si ne dorim sa aratam asta, prin urmare care poate fi cea mai buna metoda pentru a fi diferita decat suvite care sa se potriveasca personalitatii femeii respective. Suvitele neconventionale sunt la moda anul acesta, asa ca daca ti-ai dorit mereu sa porti suvite verzi, violet, rosii, portocalii sau orice alta combinatie de culori care sa se potriveasca cromatic bineinteles, atunci acum este timpul sa le porti.O tunsoare chiar daca este la fel cu a unei alte persoane, prin metoda suvitatului mai sus mentionata, nu doar ca primeste  o nuanta speciala, dar totodata este  diferita si pare cu totul altfel decat o tunsoare de acelasi fel. In fotografia de mai jos, se poate observa o tunsoare care este la foarte mare cautare in vara aceasta, dar accesorizata perfect prin suvitele realizate asimetric de culoarea somonului

Nuante de par pentru 2012Totodata, femeia serenity nu trebuie sa iti tina parul la o anumita lungime, poate sa fie asa si cu o tunsoare care pare mai extravaganta, insa este foarte feminina. O astfel de tunsoare si de culoare se poate observa in fotografia alaturata. Desi in partea de jos exista un undercut, tunsoarea este in continuarea foarte feminina. Undercut-ul poate fi realizat nu doar pentru ca vrei sa il ai ci si pentru ca ai nevoie de el deoarece acesta inlatura din surplusul de par iar acesta se aranjeaza mult mai usor si mult mai repede decat in mod normal.

Pe de alta parte, femeia temperamento este acea femeie puternica, etravaganta intr-o mai mare sau mai mica masura, poarta culori aprinse predominand culorile precum rosu, cupru Cum sa te vopsesti in 2012sau violetul, doreste tunsori caracterizate prin figuri geometrice fixe, accesorizate cu suvite la fel de inflacarate si de energice. Aceste tunsori sunt foarte bine puse in evidenta prin jocul de culori pe care il propun stylistii, nu doar prin suvitele regasite si la femeia serenity. Mai jos gasim o coafura foarte usor de purtat pentru femeia temperamento, curajoasa, rosu fiind culoarea care predomina intreg ansamblul, desi sunt folosite mai multe nuante de rosu. In partea de jos, rosu este mai inchis, pentru ca in partea de top a capului sa surprinda cu un rosu puternic si luminos.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *