Cum sa te împaci pe tine, mama si sotie

Rate this post

Femeia din zilele noastre poate face absolut orice: să se ocupe de casă, să fie eficientă la locul de muncă, să se ocupe de copiii săi şi să îşi iubească soţul! Ajunge doar să fie organizată… Uşor de zis, dar oare ce ar trebui să faceţi ca să deveniţi cât mai organizate? Iată 5 sfaturi pentru o super mamă.

Acordaţi-vă cel puţin 30 de minute zilnic

Asta nu înseamnă să dormiţi mai puţin, ci să vă obişnuiţi vă culcaţi mai devreme şi să vă treziţi înainte de toţi ceilalţi. O jumătate de oră va fi de ajuns. În acest fel nu veţi fi deranjată de nimeni: toată lumea doarme, telefonul nu a început încă să sune, pe scurt aveţi timp pentru voi, baia e numai a voastră, pentru a putea să vă răsfăţaţi. Cel mai important: nu deveniţi sclavele copiilor voştri: ei pot să meargă la şcoală şi pe jos, cu bicicleta sau cu transportul în comun. În acest fel vor deveni mai responsabili şi veţi avea mai mult timp pentru voi. Lăsaţi-i să se îmbrace singuri, să îşi aranjeze camera.

Adoptaţi machiajul expres

Machiajul durează ceva timp. Care este reţeta miracol pentru a câştiga mai mult timp? Un machiaj simplu, pentru o demachiere rapidă. Experţii în domeniu spun că 6 minute sunt de ajuns pentru a obţine un rezultat perfect. Câte un minut pentru fiecare fază esenţială: hidratarea pielii, corectarea imperfecţiunilor, unificarea tenului, intensificarea privirii şi strălucirea buzelor.

Cuvântul de ordine: Planificare

La birou toate lucrurile sunt planificate în cele mai mici detalii? Păi, faceţi atunci la fel şi acasă! Ca să nu uitaţi nimic, faceţi o listă cu lucrurile de rezolvat şi agăţaţi-o de frigider. Cu această metodă nu veţi mai uita nicio aniversare, nu veţi uita de programarea de la pediatru sau de cursul de dans modern!

Nu pierdeţi timpul

De acord: spuneţi întotdeauna că nu aveţi timp de pierdut. Totuşi, fiecare dintre noi pierde timpul! Televizorul este cel mai adesea responsabil de lucrul acesta: rămânem în faţa lui butonând, căutând după un program interesant sau zacem în faţa lui ca o legumă în faţa unui program care nu ne interesează deloc. Acest lucru nu este deloc relaxant! Dimpotrivă! Ca să vă relaxaţi cu adevărat, ar trebui să alegeţi un program care vă interesează. Dar, cel mai important lucru pentru a vă relaxa: faceţi-vă siesta. Puteţi şi să alegeţi un moment potrivit pentru a telefona prietenelor, pentru a merge la piaţă, etc. Aşa nu veţi mai pierde timpul, îl veţi petrece cu folos!

Delegaţi

Într-adevăr, este foarte bine să fiţi organizată, dar este şi mai bine să aveţi un ajutor. Nu-i aşa? Copiii nu vor decât să participe şi ei la viaţa casei, aşa că faceţi-le plăcerea! Realizaţi o listă cu responsabilităţi pentru fiecare membru al casei: faceţi-vă temele, faceţi duş, puneţi masa pentru cină, duceţi gunoiul, etc. Când vreţi să vă reuşească totul, trebuie să încercaţi să vă bazaţi şi pe ceilalţi. Dacă doriţi să faceţi voi chiar totul, veţi risca să deveniţi surmenată şi veţi suferi din cauza decepţiilor!

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *