Descopera cele 6 alimente care te pot obosi

Descopera cele 6 alimente care te pot obosi

Consumul unor alimente te pot obosi mai mult decat iti poti da seama. In cele de mai jos vei descoperi cateva alimente care te pot obosi mai mult decat iti poti da seama. Daca vrei sa iti pastrezi nivelul de energie atunci ar trebui sa eviti consumul lor pe cat de mult posibil.

Iata care sunt alimentele care te pot obosi

Bananele

Bananele sunt  produse bogate in magneziu la fel ca semintele de dovleac te pot face sa te simti mai obosita.  Este un mineral necesar organismului si functioneaza precum un relaxant muscular. Le poti consuma inainte de culcare dar iti va putea afecta nivelul de energie pe parcursul zilei.

Paine alba

Painea alba are un index glicemic mare aceasta nu are multe fibre si nu iti va da energia de care ai nevoie. Se va descompune rapid de corp si nu iti va oferi acel moment plin de energie de care ai nevoie pentru a-ti duce la capat toate sarcinile de zi cu zi.

Carnea Rosie

Carnea rosie este un produs care are un continut bogat in grasimi. Aceasta poate fi consumata sub forma de friptura sau de hamburger dar iti fura foarte multa energie pentru a putea fi digerata. Daca ai o zi grea si ai nevoie de cat mai multa energie atunci poti opta pentru o masa cu peste deoarece are un continut bogat in Omega 3, o substanta care ajuta foarte mult functiile creierului si sporeste concentrarea.

Ciresele

Ciresele si sucul de cirese functioneaza ca un somnifer natural deoarece contin melatonina. Aceasta este o substanta pe care organismul nostrum o produce in mod natural pentru a aduce somnul.  Ciresele pot fi o gustare delicioasa inainte de culcare dar s-ar putea sa iti reduca din productivitatea de care ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit toate sarcinile de zi cu zi.

Dulciurile

Dulciurile iti vor putea oferi o somnolenta care te  va trimite cu gandul la somn mai repede decat crezi. Atunci cand dulciurile ajung in corp vei simti cum zaharul stimuleaza productia de insulin iar dupa acel extaz care iti este oferit te vei simti foarte obosita. Daca vrei sa dai dovada de energie atunci cel mai bin ear fi sa amani consumarea dulciurilor in special in prima jumatate de zi.

Cafeaua

Cafeaua este un produs care te trezeste si care te va pune in alerta dar efectul acesteia nu dureaza mai mult o ora si jumatate dupa care vei incepe sa te simti din nou obosita. Cea mai buna reteta pentru a obtine un plus de energie de dimineata este sa servesti un mic dejun bogat in cereale integrale, proteine si fructe.

Toate produsele mentionate mai sus nu te vor face sa te simti mai energic. Cel mai bine este sa eviti consumarea lor in prima parte a zilei. Daca vrei sa ai parte de mai multa energie cel mai bine este sa iei un mic dejun bogat in vitamine si minerale si vei avea parte de rezultatele mult dorite.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *