Cum reuseste Mihaela Radulescu sa ne mentina in forma

Cum reuseste Mihaela Radulescu sa ne mentina in forma

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai indragite prezentatoare de televiziune din tara noastra.  Vedeta se bucura de un aspect fizic de invidiat la varsta de 51 de ani.

Cum reuseste vedeta sa se mentina in forma?

Mihaela Raduleascu a spus ca are un stil de viata sanatoas, consuma legume si fructe in fiecare zi si face sport. Vedeta a mai spus ca este foarte atenta la produsele pe care le consuma si la cantitatea acetora.  Mihaela a mai pus ca nu poate manca la fel de mult ca in tinerete fara sa se observe.

Incerca sa bea cat mai multa apa si chiar le recomanda fetelor sa bea foarte multa apa.

„După salatele colorate de vară, în care amestec fructe, legume și semințe, fără vreo teamă de nepotrivire de caracter între ele, pepenele roșu mi-e prieten pe viață. Și de-o viață. Dimineața, mult înainte de cafea și imediat după duș, mi-e mic dejun și îmi dă o tonă de energie pentru sport.
În alte zile, împrietenit cu o brânză puțin sărată, mi-e masă de prânz. Când devine cină, e semn că sunt singură acasă și n-am chef să gătesc doar pentru mine”, a spus vedeta.

“Fac sport, nu zilnic, să nu exagerez, dar de câte ori pot. Stau fără maximum două, trei zile.

Și în general încerc să mănânc, mai ales acum, la vârsta asta, când nu mai pot să mănânc cum mâncam la 20 de ani, munți de mâncare și să nu se vadă nicăieri. Acum constat că și dacă beau apă se vede și atunci încerc să mănânc cât de cât mai sănătos. Mai ales dacă filmez, cu o seară înainte încerc să nu mănânc sărat ca să nu mă trezesc umflată.

Așadar, dacă aveți un eveniment, o nuntă, nu mai mâncați sărat cu o zi înainte, beți mai multă apă. Altfel stă totul pe tine” a mai continuat Mihaela.

Vedeta a mai spus ca o singura data in viata a apelat la dieta. Cand a fost acel moment? „După ce am născut și nu mai încăpeam în nimic. A fost și singura dietă pe care am ținut-o vreodată, a funcționat perfect, dar combinată cu sport zilnic.”,  a spus prezentatoarea.

Mihaela a mai spus ca nu bea alcool niciodata „Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei” a transmis vedeta.

In ceea ce priveste respectarea riguroasa a disciplinei, Mihaela a spus ca totul se duce de rapa atunci cand vine in Romania. „Disciplina mea alimentară se duce naibii doar când ajung în România și mi-e efectiv poftă de… un parizer ca-n copilărie.. Am învățat să-mi fac poftele, exact așa cum îmi respect programul de sport sau orele de somn – cu prioritate” a incheiat vedeta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *