Dezvaluiri socante din interviul oferit de Printul Harry si Meghan Markle

Dezvaluiri socante din interviul oferit de Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle au petrecut doua ore cu Oprah in care au discutat despre experientele avute in timpul petrecut in Marea Britanie. Cei doi au dezvaluit foarte multe detalii despre cum au luat decizia de a se indeparta de Familia Regala dar si despre relatia lui Harry cu Printul William si cu Printul Charles. S-a mai discutat si despre drama dintre Meghan si Kate Middleton si despre noua viata pe care Harry Si Meghan au inceput-o in California.

Harry Si Meghan au declarat ca vor avea o fiica

Harry Si Meghan a anuntat acum o luna ca urmeaza sa aiba un al doilea copil care se va naste in aceasta vara. In cadrul acestui interviu cei doi au dezvaluit ca vor avea o fetita.

Printul Charles nu mai vorbeste cu Printul Harry

„Cât eram în Canada, am avut trei convorbiri cu bunica mea și două cu tatăl meu, apoi el a încetat să îmi mai răspundă la apeluri”,  a spus Harry. Acesta a mai adaugat „Eram disperat… Am încercat să cer ajutor din toate locurile în care credeam că l-aș putea primi. Amândoi am făcut asta. Separat și împreună”.

Membrii Casei Regale au discutat despre culoarea pielii lui Archie

Meghan a mai dezvalui ca au existat cateva conversatii rasiste intre unii membri ai Casei Regale care erau preocupati de culoarea pe care pielea Printului Archie o va avea chiar inainte ca acesta sa se nasca. „Când eram cam la același punct în sarcina cu Archie în care sunt acum, au existat discuții… dacă va primi securitate, dacă va primi un titlu regal… și discuții și neliniști legat de cât de închisă la culoare va fi pielea lui. Asta este din ce mi-a spus Harry, bazat pe conversații pe care familia lui le-a avut cu el. A fost foarte dificil pentru mine să aflu că au existat aceste discuții”.

Oprah a intrebat-o pe Meghan cina a lansat acele discutii dar Meghan a refuzat sa ii dezvaluie numele spunand „asta i-ar face foarte mult rău persoanei în cauză”.

Meghan a mai dezvaluit ca s-a decis ca fiul lor sa nu primeasca titlu regal si ca Palatul Regal a informat-o ca fiul ei nu va beneficia de protectie regala.

Meghan si Harry au avut o nunta secreta

Cei doi au fost cununati de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby cu 3 zile inainte de ceremonia de la Castelul Windsor.

Pe parcursul primei sarcini Meghan a fost afectata de presiunea negativa venita din partea publicului si a solicitat ajutor pe care l-a primit doar din partea lui Harry, nu si din partea Casei Regale.

„Nu mai voiam să trăiesc. Iar acesta era un gând cât se poate de clar și constant în mintea mea. Îmi amintesc cum Harry obișnuia să mă țină în brațe. […] Am mers să cer ajutor cuiva din cel mai înalt rang. Și împărtășesc acum asta pentru că știu că există atât de mulți oameni cărora le este teamă să spună că au nevoie de ajutor, și știu cât este de dificil nu numai să găsești curajul să spui asta cu voce tare, ci și să te lovești de un refuz”.

Meghan a cerut sa fie ingrijita la un spital dar i  s-a spus ca nu este posibil „nu ar da bine pentru instituție”. „Nu puteam să mă duc singură. Nu poți să faci asta, nu poți să chemi un Uber la palat și să pleci”, a mai spus Meghan.

Meghan a mai spus ca in saptamana dinaintea nuntii cu Harry, Kate a facut-o sa planga „Nu spun asta pentru a fi disprețuitoare față de nimeni, pentru că a fost o săptămână foarte dificilă cea dinaintea nunții, și ea era supărată de ceva.”

„Cu câteva zile înaintea nunții, era deranjată de ceva legat de rochiile fetițelor care urmau să împartă flori, și m-a făcut să plâng și mi-a rănit sentimentele, și îmi amintesc că mă gândeam că, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în acele zile dinaintea nunții, nu părea să aibă sens ca cineva să facă altceva decât făcea restul lumii, care mă susținea, știind ce se întâmpla atunci cu tatăl meu” a spus Meghan.

Se pare ca si relatia dintre Printul Harry si Printul William este  una tumultoasa „Relația dintre noi în momentul acesta e una de ‘spațiu’. Iar timpul vindecă orice, să sperăm” a mentionat Harry.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *