Andreea Balan este de parere ca toate greutatile au facut-o mai puternica

Andreea Balan este de parere ca toate greutatile au facut-o mai puternica
4.3/5 - (3 votes)

Andreea Balan a trecut de-a lungul timpului prin foarte multe greutati. Vedete se poate caracteriza ca o femeie care este constienta de ranile ei si de lectiile care au adus-o aici. Aceasta spune ca este un om care nu vrea sa renunte la optimism si la iubirea adevarata.

Care este cea mai dura lectie primita de Andreea?

„La 18 ani am realizat ca, cu cat esti mai sus, cu atat caderea e mai dureroasa. De sus, de tot, din André, am cazut sub zero, intr-un timp foarte scurt. A trebuit sa-mi iau in piept cariera solo si nu aveam bani la vremea respectiva. A fost foarte, foarte greu. Am stat cu chirie in Bucuresti intr-o garsoniera, a durat mult, am scos piese dupa piese, albume, tot timpul reinvesteam.” a spus Andreea.

„A doua lovitura a fost cand mi-am cumparat un apartament dupa cele trei editii “Dansez pentru tine”. Am castigat atunci niste banuti si mi-am cumparat un apartament pe care nu l-am mai primit niciodata. Am platit 90.000 de euro si nu l-am primit niciodata. Au dat faliment, au fugit cu banii. Era a doua oara cand am pierdut bani: mai intai banii din André, acum acestia.” a mai continuat vedeta.

Andreea a spus ca acela a fost momentul in care a invatat sa aiba grija de bani. Aceasta a spus ca a strans bani si a investit pana cand a reusit sa isi construiasca cu fostul ei partener casa pe care vedeta o are in prezent.

„Am cazut de foarte de sus, dar am avut ambitie sa ma ridic. Nu m-am considerat niciodata cea mai talentata, a trebuit sa muncesc dublu fata de ceilalti ca sa ajung unde imi doream, iar sansa mea a fost Dansez pentru tine, cand am reprezentat Romania in Mexic si am castigat.

De atunci, cariera mea s-a transformat. Am devenit entertainer, am cantat, am dansat, am schimbat tinute, am facut show-uri – de atunci am avut o panta ascendenta. Dar pana in acel moment mi-a fost foarte greu. A durat practic 10 ani.” a continuat Andreea.

Vedeta a mai spus ca are grija de cariera ei si ca investeste in toate show-urile pe care le are. Vedeta este de parere ca o baza solida este foarte importanta pentru un succes rasunator.

Vedeta a mai spus ca foarte multi ani si-a dorit sa ii demonstreze tatalui ei ca poate sa faca orice. Aceasta cauta de fapt validarea tatalui ei.

“L-am iertat. Dar a fost multa munca.[…] Nu am avut o discutie face to face, dar nu e nevoie de aprobare sau de closure, nici macar intr-o relatie de iubire. Closure-ul [incheierea, n.r.] ti-l dai tu tie. Iertarea o ai in suflet. Asa si cu tatal meu. Eu in sufletul meu l-am iertat, este tatal meu si eu l-am ales sa fie tatal meu. Atunci cand am venit pe acest pamant, eu mi-am ales parintii ca sa invat anumite lectii. Si eu l-am ales pe el ca sa invat lectia ranii de abandon. Si apoi s-o vindec.” a incheiat Andreea.

 

 

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *